Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Dennis Man criticat că ascultă manele; ce răspuns a dat pe teren şi după meci

În cadrul unui interviu acordat frf.ro, fostul utist Dennis Man a recunoscut că, dintre ultimele 30 de melodii ascultate, 20 sunt manele, preferințe față de care Viorel Moldovan nu s-a ferit să-și arate dezaprobarea, scrie digisport.ro

 

Dennis Man criticat că ascultă manele; ce răspuns a dat pe teren şi după meci
Comentează 0

Eu n-am nimic împotriva acestui gen de muzică, dar stau să mă gândesc unde ești ca intelect când tu afirmi asta, că iubești să asculți manele. Băi, omule, unde suntem? N-am nimic cu copilul, fiecare să asculte ce gen de muzică vrea, nu mă deranjează, și mie îmi plac anumite manele, dar cum să te motivezi ascultând manele? Serios acum, sunt depășit de situația, a spus Viorel Moldovan, la emisiunea Liga Digisport.

Răspunsul arădeanului a venit în primul rând pe teren, dar şi după meciul câştigat aseară cu 2-0 de Naţionala României care a înfruntat Islanda. „Cred că unii nu au înțeles întrebarea... Dacă merit să fiu judecat după ce muzică ascult, nu e treaba mea, fiecare poate să-și dea cu părerea. Dacă unii cred că așa e mai bine, să vorbească, eu n-am ce să fac", a mai spus Man, conform sport.ro, care scrie că unul dintre cei mai valoroși tricolori din meciul cu Islanda a fost Dennis Man pentru că a deschis scorul și a hărțuit în permanență defensiva nordicilor. 

Sursa foto: gsp.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite