Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Denise Nicole Bejan, noua senzație a Aradului! Tânăra sportivă câștigă tot ce se poate și are șanse uriașe să devină un atlet de talie mondială

Sâmbătă a avut loc, la București, etapa I a Campionatului Național de Probe Combinate Indoor Pentatlon. Printre sportivele participante s-a numărat și tânăra arădeancă Denise Nicole Bejan, legitimată la CS Universitatea Arad, care, așa cum era de așteptat, s-a clasat pe prima poziție și a luat o opțiune clară pentru marea finală ce va avea loc în luna martie.

Denise Nicole Bejan, noua senzație a Aradului! Tânăra sportivă câștigă tot ce se poate și are șanse uriașe să devină un atlet de talie mondială
Comentează 0

Performanța reușită de Denise Nicole Bejan este cu atât mai importantă, cu cât, aceasta a participat la grupa de vârstă U16, concurând cu adversare mai mari cu un an decât ea.

Născută în 2009, Denise Nicole Bejan a acumulat un total de 2861 de puncte, cu 88 peste sportiva clasată pe locul secund și care este născută în 2008.

Elevă în clasa a VIII-a la Colegiul Național „Dimitrie Țichindeal” din Arad, tânăra sportivă are șanse uriașe să devină un atlet de talie mondială, în anul 2022 aceasta câștigând aproape tot ce se putea câștiga.

Pe parcursul anului trecut, Denise Nicole Bejan a câștigat nu mai puțin de 17 medalii de Aur și două de argint, dintr-un total de 19 posibile. De asemenea, tot anul trecut, aceasta s-a clasat pe locul 4 la Campionatele Europene de Copii de la Brno (Cehia), la proba de 800m, scoțând un timp de 2 minute și 25 de secunde.

Citeste continuarea pe aradobiectiv.ro


Scrie un comentariu

trimite