Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

DECIZIE BOMBĂ! Ioțcu poate reveni la conducerea CJ Arad până la validarea noului consiliu

O decizie de astăzi a Curții de Apel Timișoara face posibilă revenirea lui Nicolae Ioțcu la conducerea Consiliului Județean (CJ) Arad, de unde a fost suspendat după ce a fost trimis în judecată pentru trafic de influență.

DECIZIE BOMBĂ! Ioțcu poate reveni la conducerea CJ Arad până la validarea noului consiliu
Comentează 0

Judecătorii Curții au admis contestația depusă de avocații lui Ioțcu la soluția dată miercuri de Tribunalul Timiș, care a respins cererea de revocare a controlului judiciar.

”În acest moment sunt liber complet, nu mai există nicio măsură preventivă care mă privește. Pot reveni la serviciu în orice moment”, a spus Ioțcu. El a precizat că nu a luat o decizie privind întoarcerea pe funcția de președinte al CJ pentru cele câteva zile care se vor mai scurge până la validarea noului consiliu și, implicit, alegerea noului președinte. ”Până luni voi lua o decizie”, a adăugat Ioțcu.

”Prefectura nu are nicio implicare administrativă în această fază. Domnul Ioțcu,  neavând alte interdicții de la instanță, poate reveni pe funcție până la investirea noului consiliu”, a precizat purtătorul de cuvânt al Prefecturii, Lucian Cozma.

CITEȘTE ȘI: Ioțcu a scăpat de proces până în toamnă. Motivul pentru care instanța a amânat trei luni judecarea cauzei

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite