Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

De unde a venit singura ofertă depusă pentru modernizarea drumului Pâncota-Buteni

Dacă ieri vă anunțam că pentru modernizarea drumului Arad-Șiria-Pâncota au fost depuse șapte oferte, fiind vorba de firme din șase state și de pe două continente, pentru tronsonul Pâncota – Buteni a existat doar o singură ofertă. Este vorba de fapt despre lotul 2 al drumului Arad – Șiria – Pâncota – Buteni, pentru care Consiliul Județean a organizat o licitație internațională.

 

De unde a venit singura ofertă depusă pentru modernizarea drumului Pâncota-Buteni
Comentează 1

Reprezentanții CJA susțin că pentru modernizarea drumului care leagă Pâncota de Buteni a venit o ofertă din partea Asocierii S.C. DSE CONSULTING SRL (Lider de asociere) și CONSTRUCȚII S.A. (Asociat 1), SC. RAL CONSTRUCT DEVELOPMENT SRL (Subcontractant), CONSORZIO STABILE EBG (terț susținător). Tronsonul, în lungime de 31,3 kilometri, traversează localitățile Pâncota, Măderat, Târnova, Șilindia, Luguzău, Cuied, Buteni. „Ofertele depuse vor fi evaluate până la mijlocul lunii iulie, de către comisia de evaluare a Consiliului Județean Arad împreună cu observatorii desemnați de Autoritatea Națională de Achiziții Publice”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Citește și: https://www.arq.ro/bataie-mare-pe-drumul-arad-siria-pancota-pentru-modernizarea-acestuia-au-depus-oferte-firme-din-sase-state-si-de-pe-doua-continente/27685

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite