Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

De Paştele catolic, Bătrâna Doamnă obţine a doua victorie acasă: UTA-Sepsi 2-0

Iepuraşul catolic îi duce lui Laszlo Balint cea de a doua victorie acasă în acest campionat, UTA reuşind să se impună cu 2-0 în faţa lui Sepsi Sf. Gheorghe. În urma rezultatului de astăzi Bătrâna Doamnă îşi consolidează locul 10 în clasament, cu 36 de puncte, şi se apropie la un singur punct de Astra Giurgiu, echipa de pe 7.

De Paştele catolic, Bătrâna Doamnă obţine a doua victorie acasă: UTA-Sepsi 2-0
Comentează 0

După trei rezultate negative, în urma unor meciuri jucate împotriva primelor trei echipe din clasament, 0-1 cu CFR Cluj şi FCSB şi o altă înfrângere cu 2-0 în faţa Universităţii Craiova,  Bătrâna Doamnă obţine a doua victorie pe teren propriu din acest campionat.

UTA a început bine prima repriză, oaspeţii scăpând ca prin urechile acului de o eliminare, încă din minutul 3, când Bouhenna face un fault din poziţia de ultim apărător, oprindu-l pe Buhăcianu la 20 de metri de poarta lui Sepsi, însă este sancţionat doar cu galben de un arbitru îngăduitor. În minutul 9, Buhăcianu are o ocazie bună de a marca, însă şutul expediat de acesta este respins în corner de portarul Niczuly. Golul avea să vină în minutul 23, când Tomozei marchează primul să gol în Liga I, reluând cu capul o centrare efectuată din corner de Roger jr. Şase minute mai târziu, Buhăcianu trece pe lângă 2-0, călcând pe minge chiar în faţa porţii apărate de Niczuly.

Repriza secundă a început cu oaspeţii mai prezenţi în joc, însă cei de la Sepsi nu reuşesc să-şi impună jocul în faţa unei formaţii a UTA-ei dornice să obţină toate cele trei puncte puse în joc. Bătrâna Doamnă îşi păstrează calmul şi continuă să ameninţe poarta adversă, Albu având o ocazie în minutul 62, iar Shlyakov stabileşte scorul final în minutul 80, după un un-doi cu Roger jr. Şapte minute mai târziu, Buhăcianu obţine în sfârşit un cartonaş roşu pentru adversarul care îl faultează. Jucătorul UTA-ei scapă spre poartă, Niczuly îl faultează și este eliminat. În locul său intră în poartă Fofana, care scapă mingea din mâini la un şut al arădenilor, dar meciul se termină 2-0 în cele din urmă, deşi UTA a căutat şi golul al treilea.

În cele ce urmează vă prezentăm echipele care au fost trimise în teren de antrenorii Laszlo Balint, respectiv Leo Grozavu.

UTA: Iacob – Tomozei (Simo), Benga (Erico), Ilie, Shlyakov – Miculescu (Petre), Isac (Vorobjovas), Albu, Buhăcianu - Roger, Hora (Bustea). Pe bancă: Balauru - Melinte, Erico, Simo, Vorobjovas, Rusu, Bustea, Rus, Petre.

Sepsi: Niczuly (Fofana –după eliminarea lui Niczuly) - Radoslav, Bouhenna (Vasvari), Mitrea, Tincu – Achabar (Gonzalez), Fofana, Ştefan (Ştefănescu) – Petrola, Safranko (Fulop), Tamas (Golofca). Pe bancă: Collado - Bajrovic, Vasvari, Gonzalez, Nouvier, Golofca, Fulop, Ştefănescu, Ninaj.  

Mai trebuie spus că partida a fost arbitrată de Horia Mladinovici (la centru) - Bogdan Gheorghe şi Ferencz Tunyogi, în timp ce observatori au fost Ioan Mironaş (joc) şi Adrian Comănescu (arbitri). 

Foto: captură video digisport.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite