Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

De NECREZUT: educatoare arestată pentru că a agresat sexual trei fetițe; cum s-a răzbunat tatăl a două dintre victime și ce a pățit apoi

O educatoare la Grădinița cu Program Normal „Căsuța din Povești” Bosanci, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile într-un dosar în care a fost inculpată pentru că ar fi agresat sexual trei fetițe înscrise la unitatea de învățământ, scrie stirisuceava.net.

De NECREZUT: educatoare arestată pentru că a agresat sexual trei fetițe; cum s-a răzbunat tatăl a două dintre victime și ce a pățit apoi
Comentează 0

Pe de altă parte, tatăl a două dintre victime a fost la rândul lui arestat și trimis în judecată pentru că, din răzbunare, i-a incendiat mașina educatoarei. 
Ancheta în acest dosar a început la 6 decembrie 2021. Maria Podolak a sesizat autoritățile că autoturismul parcat în fața blocului i-a fost incendiat. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru distrugere și după câteva zile au reușit să îl identifice pe autor, un bărbat din comuna Bosanci. La 17 decembrie 2021, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. 

Din cercetările efectuate, anchetatorii au stabilit faptul că bărbatul care a incendiat mașina este tatăl a doua fetițe minore, una de trei ani și cealaltă de șapte ani, și ar fi recurs la acest gest de răzbunare ca urmare a unor acte de viol și agresiune sexuală din partea femeii asupra fiicelor sale. Din verificările ulterioare s-a conturat că aceste acte de agresiune sexuală asupra minorele au existat, fiind identificată și o a treia victimă, o altă fetiță de șapte ani, existând suspiciunea rezonabilă cu privire la agresiuni sexuale repetate. Victimele le-au povestit anchetatorilor că femeia le-ar fi introdus degetul în vagin.

Intrați AICI pentru detalii.

Fotografia are rol ilustrativ

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite