Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

De ce sunt ridicate mașinile parcate pe strada Voluntarilor

Poliția Locală anunță că a început, împreună cu SC RECONS SA, o operațiune de ridicare a autoturismelor parcate pe strada Voluntarilor. Sunt vizate mașinile care nu aparțin riveranilor, în condițiile în care în zonă există o restricție cu privire la parcare.

De ce sunt ridicate mașinile parcate pe strada Voluntarilor
Comentează 0

„Această acțiune se înscrie într-o campanie și survine după ce DGPLA a luat act de reclamațiile locuitorilor referitoare la parcarea/accesul neregulamentar al unor vehicule deținute de persoane care nu au domiciliul ori reședința în proximitate. Drept urmare, Serviciul Circulație pe Drumurile Publice și Parcări a efectuat verificări cu privire la proprietarii vehiculelor staționate și a procedat la ridicarea celor ce nu se încadrau în această categorie”, susțin reprezentanții Poliției Locale.

Aceștia promit că operațiunea de identificare a conducătorilor auto ce nu respectă indicatoarele „cu excepția riverani” va continua, fiind vizat inclusiv tranzitul străzilor cu acces permis doar locuitorilor din zonele respective.

De asemenea, polițiștii locali anunță conducătorii auto care obișnuiesc să staționeze fără a ține cont de restricții, că autovehiculele ridicate sunt depuse la depozitul Primăriei Municipiului Arad, situat pe strada Dosoftei, F.N.

Mai trebuie spus că amenda contravențională pentru oprire în loc nepermis este de 290 de lei, în vreme ce staționarea în loc nepermis se sancționează contravențional cu amendă de 580 de lei, sumă la care se adaugă taxa de ridicare și transport a autovehiculului, de 350 de lei și taxa aferentă depozitării autovehiculului, de 20 de lei /zi.

Galerie foto (4)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite