Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

De ce sunt înșelate femeile, în funcție de zodie

Una dintre cele mai mari temeri pe care le au femeile legate de viata amoroasa este infidelitatea partenerului. Odata ce se confrunta cu aceasta dezamagire sentimentala, multe reprezentante ale sexului frumos se intreaba de ce li s-a intamplat tocmai lor. 

De ce sunt înșelate femeile, în funcție de zodie
Comentează 0

In functie de zodia in care te-ai nascut, iata care este motivul pentru care partenerul tau ar putea fi tentat sa te insele.

Berbec

Caracterul puternic de care dau dovada femeile din aceasta zodie ii sperie pe multi barbati. Nu sunt multi cei care reusesc sa faca fata temperamentului vulcanic pe care il au reprezentantele. Un barbat s-ar putea simti tentat sa isi insele iubita Berbec pentru ca nu mai suporta sa fie dominat in relatie. Astfel el simte nevoia sa fie cu un alt tip de femeie cu care se poate intelege mai usor.

Taur

Poate ca femeile Taur par gospodinele perfecte, insa adevarul este ca ele uita sa ii acorde atentie partenerului si la capitolul amoros. Munca devine atat de importanta pentru ele, incat planul erotic cade pe planul doi. Orice barbat care se simte neglijat intr-o relatie va fi tentat sa guste din fructul oprit. Citește continuarea.

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite