Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

De ce nu a fost pusă sub acuzare mama fetiţei ucise cu bestialitate cu toate că a fost informată de criminal cu privire la moartea copilului / UPDATE: În ce calitate a fost audiată

Mama Antoniei, fetiţa ucisă cu bestialitate de tatăl vitreg, le-a spus procurorilor la audieri că a știut de moartea copilului dar a crezut varianta criminalului. Potrivit gandul.info, acesta a mințit-o și i-a spus că fetița a căzut accidental în baie, iar de frică, a dus cadavrul pe un teren viran.

De ce nu a fost pusă sub acuzare mama fetiţei ucise cu bestialitate cu toate că a fost informată de criminal cu privire la moartea copilului / UPDATE: În ce calitate a fost audiată
Comentează 2

Update 1 În ce calitate a fost audiată

Mama fetiţei ucise a fost audiată astăzi de procurul de caz.

„La data de 04.11.2021 procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad a procedat la audierea în calitate de parte civilă a numitei R. S., mama victimei O.Antonia,  în prezenţa apărătorului ales şi a psihologilor”, informează reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.


„Mama fetiței a știut despre decesul copilei, dar a știut varianta spusă de concubin, cea cu accidentul din baie. El i-a zis inițial că fetița se joacă prin vecini, apoi i-a spus varianta pe care a gândit-o el, înainte ca mama fetei să vină acasă, în sensul că fetița a căzut în baie, iar el s-a speriat, și intrând în panică a dus copila pe un teren viran. Mama fetei a crezut această variantă”, a declarat, pentru Gândul, Ruxandra Tarcea, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

Deși aflase de moartea fetiței sale, al cărei trup era aruncat pe un câmp, femeia nu a anunțat la poliție ce i-a spus bărbatul cu care avea o relație.

„La acest moment, ea nu este pusă sub acuzare, pentru că infracțiunea de nedenunțare nu se pedepsește cu referire la membri de familie, deci este o cauză de impunitate. Va mai fi audiată în cursul acestei săptămâni”, a mai spus procurorul Ruxandra Tarcea.

Potrivit art. 266 din Codul Penal, „(1) Fapta persoanei care, luând cunoștință de comiterea unei fapte prevăzute de legea penală contra vieții sau care a avut ca urmare moartea unei persoane, nu înștiințează de îndată autoritățile se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 2 ani sau cu amendă. (2) Nedenunțarea săvârșită de un membru de familie nu se pedepsește.”

Intraţi AICI pentru detalii.

Citiţi şi: 

Cadavrul secționat al unui copil a fost găsit lângă cimitirul din Bujac

Fetiţa ucisă a fost identificată. Tatăl vitreg este principalul suspect și a fost reținut

Ucigașul fetiței a recunoscut crima în fața anchetatorilor! Cum a murit fetița ucisă de concubinul mamei sale

Criminalul a fost filmat în timp ce căra cadavrul fetiței. Primele imagini surprinse imediat după crimă (VIDEO)

Criminalul a povestit cum s-a întâmplat totul. „Antonia a devenit extrem de agitată, a început să sară pe mine!”

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite