Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ucigașul fetiței a recunoscut crima în fața anchetatorilor! Cum a murit fetița ucisă de concubinul mamei sale / UPDATE: Arestat pentru 30 de zile

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, Pavel Palcu, ne-a confirmat că tânărul de 23 de ani, mai exact concubinul mamei victimei și-a recunoscut faptele. 

Ucigașul fetiței a recunoscut crima în fața anchetatorilor! Cum a murit fetița ucisă de concubinul mamei sale / UPDATE: Arestat pentru 30 de zile
Comentează 0

Update 1 Arestat pentru 30 de zile

După ce a fost reţinut iniţial pentru 24 de ore, criminalul a fost arestat preventiv, urmând să-şi petreacă următoarele 30 de zile în spatele gratiilor.

„Prin Încheierea nr. 70 / 02.11.2021 a judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Arad s-a dispus arestarea preventivă a inculpatului Crişan Florin Beniamin pentru o perioadă de 30 de zile, începând din 02.11.2021 până la data de 01.12.2021”, anunţă reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.


Criminalul fetiței a povestit cum s-au derulat evenimentele până în momentul descoperirii cadavrului pe un câmp din Bujac. Se pare că, în cursul zilei de joi, fetița de 4 ani ar fi vrut să se joace și era agitată, după spusele acestuia, fapt care l-a deranjat pe concubinul mamei sale, clipă în care a luat-o și a lovit-o cu capul de perete. Când a văzut că nu mai respiră, s-a panicat și a spălat-o, după care a încercat să o resusciteze, apoi i-a pus trupul într-un geamantan și a dus-o pe câmp, unde i-a incendiat corpul cu un produs inflamabil pe care l-a găsit în casă. 

Mama fetiței era internată în Spitalul Matern, deoarece născuse un băiețel și prin urmare nu știa ce se petrecuse în apartamentul în care locuia familia. Tânărul a fost ridicat de acasă de polițiști și dus la audieri, după care a fost și reținut. 

Citește și: 

Fetiţa ucisă a fost identificată. Tatăl vitreg este principalul suspect și a fost reținut

Cum arată fetiţa ucisă cu bestialitate găsită în Bujac (IMAGINI nerecomandate minorilor)

Cadavrul secționat al unui copil a fost găsit lângă cimitirul din Bujac


Scrie un comentariu

trimite