Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

De ce în perioada Sărbătorilor sunt abandonate mai multe animale

Reprezentanții Adăpostului Public Arad trag un semnal de alarmă cu privire la animalele abandonate în perioada Sărbătorilor.

De ce în perioada Sărbătorilor sunt abandonate mai multe animale
Comentează 0

Cu ocazia sărbătorii Învierii Domnului, mulţi părinţi fac diverse cadouri copiilor lor. Aceştia aleg jucării, cărţi, dispozitive electronice şi chiar animale pentru copiii lor.

Adăpostul Public Arad îndeamnă părinţii să aleagă animalele, dar doar dacă sunt pregătiţi să le întreţină şi să le ofere iubire. Asta, în condițiile în care, în această perioadă au loc multe cazuri de abandon. Motivul? Familiile achiziţionează fie un căţel, fie alte animăluţe care ulterior ajung la Adăpostul Public sau pe marginea drumului, din cauză că noii proprietari nu sunt pregătiți pentru ceea ce urmează.

Adăpostul Public îi sfătuieşte pe cei care sunt hotărâți să își ia un astfel de angajament, nu să cumpere, deoarece sunt multe animăluţe prietenoase care aşteaptă o familie iubitoare pentru ele. De asemenea, cei care vor să facă o faptă bună trebuie să știe că Adăpostul Public Arad primeşte donaţii.

Sediul Adăpostului Public Arad se află pe Calea Bodrogului (după sensul giratoriu care duce către Pădurea Ceala).

C.F.


Scrie un comentariu

trimite