Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Dacă vor subvenţii de la APIA, fermierii trebuie să treacă mai întâi pe la Primărie sau să-şi trimită documentele pe mail

Primăria Municipiului Arad, prin Serviciul Agricol, le reamintește fermierilor necesitatea depunerii cererilor și declarațiilor pentru Registrul Agricol în vederea obținerii subvențiilor acordate prin intermediul APIA.

Dacă vor subvenţii de la APIA, fermierii trebuie să treacă mai întâi pe la Primărie sau să-şi trimită documentele pe mail
Comentează 0

„Formularele necesare sunt disponibile pe site-ul Primăriei Municipiului Arad, www.primariaarad.ro, la secțiunile Agricol, respectiv Formulare. De asemenea, la cerere, formularele pot fi expediate prin e-mail celor interesați. Solicitarea se va transmite la adresa serviciulagricol@primariaarad.ro.

Cererea și declarația de înregistrare în Registrul Agricol se pot transmite completate, semnate și scanate împreună cu documentele justificative, la aceeași adresă de e-mail sau pot fi depuse direct la Registratura instituției - B-dul Revoluţiei nr.73, Palatul Cenad, camera 5 - în cadrul programului de lucru cu publicul:

Luni, marţi, miercuri: 8.30 - 15.30

Joi: 8.30 - 17.30

Vineri: 8.30 - 14.00

Informații suplimentare pot fi obținute la numerele de telefon 0257-253.007 sau 0257-281.850 int. 153 și 177”, susţin reprezentanţii Primăriei.

Foto: agrointel.ro

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite