Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

”Cupa Străzilor”,  la final - ” Campionatul Cartierelor” , la debut

După câteva săptămâni , una dintre competițiile cuprinse în proiectul ” 100 de ani de la primul meci disputat în Arad și pe actualul teritoriu al României” se apropie de final.

”Cupa Străzilor”,  la final - ” Campionatul Cartierelor” , la debut
Comentează 0

Este vorba de ” Cupa Străzilor”, o întrecere la care au luat parte echipe de copii, alcătuite din trei jucători cu domiciliul pe aceeași stradă. Disputată , mai întâi, pe cartiere, competiția și-a desemnat campioana fiecărui cartier, urmând ca miercuri, 12 iunie, începând cu ora 12, pe terenul Olimpia din Bujac, campioanele cartierelor se vor ântâlni într-un turneu final.
Acestea sunt: Str. Dumbrava Roșie ( Gai), Str. Prunului ( Grădiște) , Str. Miorița 1,( Micălaca) Str. Episcop Roman Ciorogariu( Alfa),Str. Aurel Vlaicu ( Vlaicu 1) și Str. Independenței ( Bujac).

După câteva zile , adică duminică, 16 iunie va debuta Campionatul Cartierelor, competiție l-a care vor juca 8 echipe alcătuite din 6  adulți ( 5+1) .

Cele 8 echipe vor fi împărțite , prin tragere la sorți , în două grupe, meciurile disputându-se pe terenul de la baza sportivă ( str. Moldovei) după următorul program:
Echipele din grupa A  vor juca duminică 16 iunie începând cu ora 17, iar cele din grupa B, duminică , 23 iunie de la aceeași oră.

Semifinalele și finalele se vor juca duminică, 30 iunie, de la ora 17, iar festivitatea de premiere va avea loc la Baza sportivă Cpt. Botiș Dream din Bujac.
 Iată cele 8 echipe înscrise:

FC Gai, Real Gai, Vlaicu X, Fc Central , Checheci, Piața Arenei, Olimpia Bujac și Indagrara 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite