Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Campionatul Cartierelor Arad a debutat ieri pe terenul Olimpia Bujac

În urmatragerii la sorți, ieri după amiază, echipele din Grupa A a Campionatului Cartierelor au început această competiție dedicată celor 120 de ani de la primul meci disputat la Arad și pe actualul teritoriu românesc.

Campionatul Cartierelor Arad a debutat ieri pe terenul Olimpia Bujac
Comentează 0

Aceste echipe trebuiau să fie în număr de patru ( Fc Gai, Real Gai , Capitain's Team Botiș și Aradul Nou.

Din motive organizatorice, băieții din Aradul Nou nu au reușit să se adune , așa că, întrecerea s-a desfășurat în trei.

În prima partidă, cu începere de la ora 19, Real Gai ( varianta bătrână a cartierului) nu a putut face față colegilor lui Sorin Botiș , meciul încheindu-se cu un scor de două seturi la tenis....12-0 în favoarea gazdelor. 

A urmat meciul dintre cele două echipe găiene, Real și FC, meci în care , în primele minute,  se contura prina surpriză, ” veteranii” reușind să egaleze ( 1-1), dar...tinerețea și valoarea celor de la FC Gai a hotărât până în final , meciul terminându-se cu victoria lor ,la scorul de 6-1 .

Se părea că prima treaptă a podiumului Grupei A era sigură, dar....probabil, datorită variantei unei victorii facile gândite de Capitain's Team Botiș , gazdele au început partida decisivă cu o oarecare lipsă de concentrare. La aceasta s-a adăugat abnegația fizică și dorința de luptă a lui FC Gai , fapt care a dus la o victorie nescontată , dar meritată ,a găienilor cu scorul de 5-3. 

Oricum pentru faza semifinalelelor se califică primele două echipe din cele două grupe.

Vom vedea care sunt celelalt două semifinaliste, duminică, 23 iunie, tot pe același teren al Gloriei Bujac, unde se vor întrece: FC Central, Vlaicu -X, Piața Arenei și Fulgerul.

Felicitări familiei Botiș pentru organizare , care, împreună cu AJF Arad  au făcut și vor face ca această competiție să fie dusă cu succes la capăt.
Au arbitrat toate meciurile : Flavius Dreghici și Sebastian Pantea

Iată componența echipei FC Gai, cțștigătoare a Grupei A:

. FC Gai
1.Bozgău Lucian
2. Geanîm  Marius
3. Poițelea Ștefan
4. Haș Marius
5. Feier Gabriel
6. Pap Denis
7. Ignat Marian
8. Haș Ovidiu
9. Cojocaru Geo
10. Nistor Alexandru
 

Galerie foto (11)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite