Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cum va fi vremea săptămâna viitoare - temperaturi ridicate de miercuri. Informare de instabilitate atmosferică

O informare de instabilitate atmosferică este valabilă pentru aproape toată țara din 13 iunie, ora 10:00, până marți. De marți, vremea se va încălzi, a anunțat directorul ANM, Elena Mateescu, la Realitatea Plus.

Cum va fi vremea săptămâna viitoare - temperaturi ridicate de miercuri. Informare de instabilitate atmosferică
Comentează 0

Potrivit ANM, în perioada 13 iunie, ora 10:00 - 15 iunie, ora 23:00, în jumãtatea de est a ţãrii şi local la munte vor fi averse însemnate cantitativ, descãrcãri electrice, intensificãri ale vântului şi izolat grindinã. Ploile vor avea şi caracter torenţial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitãţile de apã vor depãşi 15...20 l/mp şi, pe arii restrânse, 25...50 l/mp.

”Informarea meteo vizează aproape toată țara, dar mai ales zonele de est și de munte. Vor fi averse însemnate cantitativ, cu caracter torențial. 
Astăzi va fi o vreme răcoroasă în cea mai mare parte a țării, cu temperaturi maxime de 17-25 de grade. În Capitală vor fi 23-24 de grade. Mâine, maximele vor fi de 16-23 de grade. De marți, vremea se va încălzi. Vor mai fi averse în jumătatea estică, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 și 28 de grade. De miercuri, este posibil să consemnăm 30-31 de grade”, a spus Mateescu. 

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite