Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cum va fi vremea de Paște: Temperaturi în creștere în mare parte din țară - Instabilitate atmosferică începând de luni

Mâine, vremea se va încălzi în toate regiunile devenind caldă pentru această dată. Temperaturile maxime trec de 20 de grade in aproape toata tara (cu exceptia depresiunilor si litoralului inde vor fi in jur de 18-19 grade), iar in sud si sud-vest ajung la 25-26 de grade. 

Cum va fi vremea de Paște: Temperaturi în creștere în mare parte din țară - Instabilitate atmosferică începând de luni
Comentează 0

Cerul va fi variabil, cu unele înnorări şi ploi de scurtă durată doar izolat în zonele de munte, iar vântul va sufla slab şi moderat. Începând de seara, instabilitatea atmosferică se va accentua treptat, intâi in vest apoi si in restul tarii. Izolat se va forma ceaţă.

In capitala, vremea va fi frumoasă şi caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab. Dimineata, 7-9 grade si la amiaza, 24 - 25 de grade.

Luni, vremea va fi în general instabilă, iar valorile termice se vor situa în jurul normelor perioadei în regiunile intracarpatice şi pe litoral şi vor fi mai ridicate decât mediile multianuale în celelalte zone. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 - 16 grade in depresiuni si pe litoral şi 26 - 27 de grade în Muntenia şi sudul Moldovei. Temporar înnorările vor fi accentuate şi, mai ales după-amiaza şi seara, se vor semnala averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului pe arii relativ extinse în vest, în nord şi în centru, în zonele de deal şi de munte şi pe alocuri în restul teritoriului.

Ploile vor avea şi caracter torenţial şi izolat va cădea grindină. Izolat se va forma ceaţă. In Bucuresti, vremea va fi deosebit de caldă, dar în a doua parte a zilei şi seara instabilitatea atmosferică se va manifesta prin înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice şi posibil intensificări de scurtă durată ale vântului. Dimineata, 9-12 grade si la amiaza, in jur de 25 de grade. 

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite