Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cum să creezi singură manichiuri fantezie pentru evenimente – De ce să apelezi la oja pentru ștampilă

Te pregătești pentru un eveniment special și dorești să o manichiură originală care să se asorteze cu outfit-ul? Îți place să jonglezi cu nuanțele și să oferi mâinilor tale o manichiură unică? Dacă ești începătoare și încă nu te-ai obișnuit cu instrumentele de manichiură, atunci apelează la ștampilele de unghii. Acestea sunt simplu de utilizat și asigură un rezultat perfect, atât pe manichiura cu gel, cât și pe cea realizată cu ojă semipermanentă. Așadar, înarmează-te cu tot ce ai nevoie: matriță, ștampilă, oja preferată și apucă-te de treabă.

Cum să creezi singură manichiuri fantezie pentru evenimente – De ce să apelezi la oja pentru ștampilă
Comentează 0

Ojele pentru ștampilare ‘’trimit’’ în vacanță lacurile clasice de unghii: descoperă principalele avantaje ale produsului!

Oja pentru ștampilă este un produs dedicat procedurii de ștampilare a unghiilor. Aceste oje se disting de cele obișnuite prin nivelul crescut de pigmentare și densitate, particularități care asigură realizarea celor mai complexe modele de manichiură.

  • Vâscozitate

Vâscozitatea ridicată a ojelor pentru ștampile garantează aderența de lungă durată a modelelor pe unghie. Ojele de ștampilare implică un timp mai lung de uscare, pentru un transfer eficient a modelului de pe matriță, pe ștampilă și la final, pe unghie.

Formula densă a lacului acoperă matrița până la cel mai mic detaliu, pentru ca apoi să se transfere pe ștampilă și pe unghii. În câteva minute obții o manichiură deosebită, fără programare la salon!

  • Culori puternic pigmentate

Ojele pentru ștampilare sunt mai pigmentate decât lacurile obișnuite de unghii. Pigmenții puternici de culoare contrastează cu nuanța manichiurii și oferă un contur care accentuează modelul de pe matriță.

Manichiura menține intensitatea culorilor pentru mai multă vreme, fără să fii revii pentru eventuale retușuri. Așadar, dacă urmează să pleci în vacanță și dorești o manichiură aparte, ștampila pentru unghii te asigură de mâini permanent îngrijite, fără aspect ciobit.

  • Timp de uscare

Ojele pentru ștampilare au un timp de uscare mai lent pentru un transfer optim al culorii de pe matriță, ștampilă și apoi pe unghie.

  • Compoziția

Ojele pentru ștampilare se remarcă față de lacurile obișnuite prin compoziția pe bază de apă, menită să scadă cantitatea ingredientelor toxice cu potențial de risc pentru sănătatea unghiilor.

La o privire de ansamblu, matrițele și oja pentru ștampilare sunt o investiție pentru kit-ul de unghii cu gel sau ojă permanentă. Ștampilele pot fi folosite atât pe unghia naturală, falsă, cât și pe manichiura realizată cu gel.

Uită unghii cu aspect ciobit, de oja sărită și de manichiura neîngrijită! Viața e prea scurtă pentru manichiuri anoste! Lasă imaginația să zboare, descoperă-ți personalitatea, joacă-te cu nuanțele și bucură-te de rezultate!

Cu produsele Evoqe ai posibilitatea de a le dărui mâinilor tale un aspect exemplar și o manichiură fără cusur. Dacă te afli în pană de idei și nu ai inspirație pentru o nouă manichiură, echipează-te cu matrițele care îți reflectă personalitatea, dar și cu nuanțe tonice de oje, care te vor ghida către rezultate fără termen de comparație.


Scrie un comentariu

trimite