Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cum să ai parte de o căsătorie cosmică

Dacă termenul de căsătorie cosmică ți-a evocat deja evenimente supranaturale, trebuie să știi că ai un pic de dreptate. Invocăm supranaturalul, pentru că vom discuta azi despre un concept care este mult prea blamat în ultima perioadă, cel al sufletului pereche!

Cum să ai parte de o căsătorie cosmică
Comentează 0

Căsătoria cosmică, împlinirea sufletelor pereche

Cum ai putea crede în dragoste eternă, când auzi numai vești tragice despre relații destrămate, când niciuna dintre cunoștințele tale nu mai crede în iubire și nici tu nu ai prea mult noroc la acest capitol. Din păcate, societatea în care trăim a cunoscut o proliferare a divorțurilor și, oricât ne-am dori să ne luptăm cu această realitate, pur și simplu trebuie să ne resemnăm să o acceptăm, la un moment dat.

De partea cealaltă, nu poți contesta faptul că există și relații frumoase, armonioase, pe deplin fericite în jurul tău. Și chiar dacă ai tendința de a pune fericirea lor pe seama unei iluzii sau a unei prefăcătorii de dragul ochilor lumii, un al șaselea simț îți spune că la mijloc există o conexiune specială, adevărată!

Exact pe acest al șaselea simț mizează și cei care cred în căsătoria cosmică. Despre ce este vorba, mai exact? Nu, nu te invităm să te măriți pe Calea Lactee sau pe Lună, ci discutăm despre un concept profund, despre acea relație dintre sufletele pereche. Conform acestei teorii, tu ai deja un partener, chiar dacă ești single, iar acest om cu care vei fi perfect compatibilă a fost deja stabilit și, mai mult, sufletul tău știe despre existența sa.

Iar principalul argument în favoarea ideii de căsătorie cosmică este tocmai al șaselea simț, intuiția despre care vorbeam mai sus. Da, nu îți putem oferi argumente științifice, dar te invităm să privești în interiorul tău și să asculţi de acea voce care îți spune că totul va fi bine, oricât de mică, de slabă ar fi.

Mai multe pe Divahair.ro.


Scrie un comentariu

trimite