Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cum arată bărbatul care nu şi-a mai tăiat unghiile de peste şase decenii. Imaginile care au îngrozit mapamondul (FOTO)

Un indian de 78 de ani a devenit celebru în întreaga lume. Shridhar Chillal este considerat omul cu cele mai lungi unghii din lume. Shridhar Chillal nu şi-a mai tăiat unghiile de 63 de ani, adică din 1952.

Cum arată bărbatul care nu şi-a mai tăiat unghiile de peste şase decenii. Imaginile care au îngrozit mapamondul (FOTO)
Comentează 0

Acesta a fost recunoscut oficial de către Cartea Recordurilor omul cu cele mai lungi unghii din lume, informează dailymail.co.uk.  Unghia de la degetul mare măsoară aproape doi metri, cea de la degetul mijlociu are 186,6 cm, cea de la arătător măsoară 181,6 cm, cea de la degetul mic - 179,1 cm, iar cea de la degetul inelar are 164,5 cm.

Bărbatul a luat o decizie radicală. A decis să îşi taie unghiile şi să le păstreze într-un muzeu. Acesta a dezvăluit şi motivul pentru care şi-a lăsat unghiile lungi. “Atunci când eram elev, am fost bătut rău de un profesor, pentru că un prieten de-al meu i-a rupt o unghie. Profesorul avea unghii foarte lungi. L-am întrebat de ce ne-a bătut atât de rău doar pentru că i-am rupt o unghie. El ne-a spus că nu vom înţelege până când nu vom avea unghii lungi. Că doar dacă vom avea unghii foarte lungi vom înţelege cât de mult trebuie să ai grijă ca să nu le rupi”, a spus bărbatul de 78 de ani, care a luat totul ca pe o provocare.

"Mi-am lăsat unghiile să crească din 1952, acum 62 de ani. Acum, că am 78 de ani, problema a devenit mult mai delicată din cauza vârstei, aşa că vreau sa le ţin într-un muzeu",a mai spus Shridhar Chillal.

sursa: evz.ro

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite