Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

„Cultură, Educaţie, Societate”, simpozionul studenţilor de la UAV

„Cultură, Educaţie, Societate”, simpozionul studenţilor de la UAV
Comentează 0

Facultatea de Ştiinţe Umaniste şi Sociale din cadrul Universităţii „Aurel Vlaicu” din Arad a organizat vineri, 27 mai, în Complexul M  Simpozionul studenţesc „Cultură, Educaţie, Societate”:  „În fiecare an facultatea noastră organizează acest eveniment finanţat de către Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice. Anul acesta avem invitaţi de la Universităţi din Oradea, Iaşi, şi Bucureşti” a precizat conf.univ.dr. Otilia Huţiu, decanul Facultăţii.

Lucrările simpozionului sunt organizate pe patru secţiuni: Lingvistică şi literatură, Administraţie publică, Teologie şi Comunicare şi studii culturale şi au început vineri, orele 10.00. Au fost prezenţi, în calitate de invitaţi, prof.univ.dr. Ana Elena Iancu (Universitatea „Agora” din Oradea), conf.univ.dr. Emanuela Ilie (Universitatea „Al. I. Cuza” din Iaşi), Dr. Cristian Romocea, Senior Bible Advocate and Head  of IBAC, Bible Society (BFBS) şi conf.univ.Dr. Marcel Macelaru (Institutul Teologic Penticostal Bucureşti).

„Este o bucurie pentru noi să fim aici, la Arad. E un bun prilej pentru a ne revedea prietenii, pentru a promova valorile culturii ieşene” a declarat conf.univ.dr. Emanuela Ilie de la Iaşi. Cât despre cele patru studente care au însoţit-o, Simona Zaharia, Diana Blaga, Dana Schipor şi Dana Cătălina Stroescu, experienţa de la UAV va crea oportunitatea de a-i prezenta, în cadrul simpozionului, pe scriitorii ieşeni contemporani dar şi de a socializa cu studenţii arădeni implicaţi în acest simpozion.

„Salutăm prezenţa invitaţilor de la universităţi din ţară, a studenţilor care i-au însoţit şi ne bucurăm că simpozionul organizat la UAV se bucură de succes şi creşte de la an la an ca valoare”, a punctat şi rectorul UAV,prof.univ.dr. Ramona Lile.

C. P.

 

 

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare