Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cu un pas mai aproape de fericire: CS Mioveni - UTA 1-2

UTA nu a stălucit în deplasarea de la Mioveni. Ba chiar a suferit pe alocuri, deşi a jucat din minutul 42 cu un om în plus. Dar arădenii au fost pragmatici, şi au marcat un gol izbăvitor exact când trebuia, şi contiuă să viseze la aerul rarefiat al primei ligi. 

Cu un pas mai aproape de fericire: CS Mioveni - UTA 1-2
Comentează 0

Ayza respectiv Curtuiuş au semnat primele şanse ale meciului, după care eroarea lui Miron este speculată de Năstăsie, şi Mioveniul avea 1-0 în minutul 8. În minuutl 26 Copil l-a deschis pe stânga cu călcâiul pe Burlă, acesta a centrat excelent, iar Curtuiuș a trimis o lovitură puternică de cap din 8 metri în stânga lui Croitoru, care nu poate evita golul, 1-1. Man, Strătilă şi Copil îl pun la încercare pe poartarul gazdelor, care însă este la post. Cu 3 minute înainte de finalul primei reprize Gugu avea să fie eliminat, după ce a primit al 2-lea cartonaş galben. Paradoxal gazdele sunt aproape de golul 2, Ayza trimiţând puţin pe lângă poarta lui Miron, din 10 metri.

În partea secundă s-a jucat pe contre, cu un plus la ocazii importante pentru Mioveni. UTA iese din presiune, cu 2 şanse ale lui Rus. Finalul este al alb-roişlor, şi după ce şutul lui Roman esste scos de portarul gazdelor, în minutul 86 acelaşi mijlocaş execută excelent un corner de stânga, iar Manea înscrie cu capul din 7 metri la colțul lung: bară-gol! Gazdele nu mai au forţa de a reacţiona, Roman mai iroseşte o şansă, şi UTA mai trece un hop în drumul spre fericire.


UTA: Miron, Polgar, Manea, Botiș, Burlă – Strătilă (Rus), Chindriș, Tănase (Vlad), Copil (Roman) – Man, Curtuiuș

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite