Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Alb-roşii rezistă bine: UTA - Dacia Mioveni 1-0

UTA a trecut cu bine şi peste valul numit Mioveni. Un meci dificil, dar la finalul căruia alb-roşii visează la promovarea directă.

Alb-roşii rezistă bine: UTA - Dacia Mioveni 1-0
Comentează 1

În primele minute oaspeţii şi-au arătat "colţii", defensiva arădeană fiind însă la post. Gazdele echilibrezază jocul, fără ocazii mari. Golul cade în minutul 22: Curtuiuș reușește să îl încurce pe Vișa în careu, Strătilă vine din spate, recuperează balonul, șutează de la zece metri lateral dreapta în colțul lung, 1-0. Oaspeţii reacţionează după o jumătate de oră, când Botiş apare salvator în faţa lui Nilă, în 6 metri. UTA poate face 2-0 pe final de repriză, dar şutul lui Rus este scos de Calvin. 

Mioveniul rămâne un real pericol şi în partea secundă, UTA replicând prin bara lui Curtuiuş. Elevii lui Roland Nagy gestionează cu inteligenţă finalul de meci, pressingul arădenilor împiedicându-i pe oaspeţi să se apropie de poarta lui Miron. Victorie mare, dificil de obţinut în faţa unui adversar care nu a renunţat nici un moment, şi 3 puncte ce menţin speranţele vii pentru alb-roşii.

UTA: Miron – Polgar (Hlistei), Manea, Botiş, Burlă – Strătilă, Chindriş, Tănase, Copil (Roman) – Rus, Curtuiuş. 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite