Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Mult a fost puţin a mai rămas pentru UTA. "Puncte ce ne obligă să tragem de un loc 2, care ne-ar oferi șansa să sperăm în continuare"

UTA e la 90 de minute de barajul pentru Liga I, dau...de ce nu, la promovarea directă, dacă Mediaşul se împiedică. În faţa Mioveniului arădenii au tras tare pentru succes, unul la limită, dar unul care demonstrează că elevii lui Nagy sunt tari şi la nivel mental. 

Mult a fost puţin a mai rămas pentru UTA.
Comentează 0

„Am dovedit spirit deosebit, un pragmatism de care aveam nevoie în aceste momente de final de sezon. Îi felicit pe băieţi pentru modul în care au muncit și pentru spiritul de care au dat dovadă în teren. Meci de meci jucăm doar pe teren și asta e bine. Am terminat sezonul în fața suporterilor cu o victorie, i-am forțat să vină în număr mare, iar ei au adus cu ei un spirit bun ce ne-a ajutat și azi și ne-a purtat echipa sus în clasament. Această victorie ne dă speranțe, e un bonus în plus față de ceea ce ne-am dorit, cu toate minusurile pe care le avem. Avem un lot destul de subțire cu care mergem la drum lung, iar pretențiile există. Nu e simplu să gestionăm fiecare moment, s-au schimbat programările mereu, a trebuit și trebuie să improvizăm. Sunt 3 puncte ce ne obligă ca în ultima etapă să tragem de un loc 2, care ne-ar oferi șansa să sperăm în continuare. Ne așteaptă o partidă extrem de grea la Brașov, dar suntem la mâna noastră și asta e cel mai important. Dacă batem vom avea parte de un bonus la finalul unui sezon extrem de încărcat”, a spus antrenorul Roland Nagy.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite