Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cu primarul PSD Ioan Babău, Șofronea a ajuns ca o junglă

Dacă în urmă cu ceva timp scriam despre un oraș lăsat în paragină de către un primar care nu mișcă un deget, iată că cetățenii încep să prindă curaj și să ne trimită scrisori pe adresa redacției.

Cu primarul PSD Ioan Babău, Șofronea a ajuns ca o junglă
Comentează 2

Scrisori în care ne semnalează lipsurile unei comune, lacunele unui primar PSD lipsit de orice implicare în viața comunității locale.

 

De data aceasta este vorba de un grup de cetățeni din comuna Șofronea, localitate aflată la 7 km de Arad. Aceștia au ținut să ne trimită o scrisoare însoțită de câteva fotografii ca să arătăm cititorilor în speranța că autoritățile competente se vor sesiza și vor lua măsuri înpotriva primarului PSD, Ioan Babău.

 

Edilul comunei Șofronea ne este cunoscut, un om cu antecedente care au ajuns difuzate și pe posturile naționale de televiziune, atunci când făcea semne obscene unui cetățean din localitate sau atunci când a construit o pistă pentru săniuș din beton cu o sumă colosală; 73.000 de lei din bugetul local. Dar edilul a fost fericit, estimarea prețului pentru construirea acestei minunății a fost de 100.000 de lei.

 

Cititorii ne semnalează în scrisoarea lor nemulțumirea de cum arată astăzi Șofronea, o comună vizitată de mulți arădeni datorită ștrandului cu apă termală. Dar din păcate comuna cu oameni harnici, gospodari au parte de un primar social-democrat care nu face nimic pentru a ridica un pic nivelul de trai, totul e lăsat în paragină, comuna e plină de bălării, stațiile de autobuz fără acoperiș, locuri de joacă pentru copii inslubre, nicio viziune pentru tineri iar comuna Șofronea mai are străzi de pământ.

 

Cel mai bine ar fi să vă lăsăm să vă dați seama singuri din fotografiile primite. Noi suntem convinși că cetățenii nu au de ce să ne mintă, dar cineva ar trebui să se sesizeze sau dacă domnul primar Ioan Babău nu poate conduce o comună, nu o poate gospodări, demisia ar fi o soluție onorabilă, mai spun în scrisoare oamenii din Șofronea.

Galerie foto (7)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite