Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cu Petre la butoane: CS Baloteşti - UTA 2-4

Cu Petre la butoane: CS Baloteşti - UTA 2-4
Comentează 0

UTA a continuat seria bună din ultima perioadă, cu 4 succese in 5 jocuri. O serie întreruptă săptămâna trecută, de acel 1-1 cu Timişoara. Azi, la Baloteşti arădenii sau impus într-un joc în care vioara întâi a fost tânărul atacant Adrian Petre, cel care, cu fiecare etapă care trece, devine tot mai inetresant pentru echipe de prim rang.

Jocul a început prost pentru echipa lui Laurenşiu Roşu, gazdele deschizând scorul prin Stănescu la doar 4 minute de la fluierul de start. Jocul a continuat cu câteva anse de fiecare parte, şi, după ce Manea l-a pus la grea încercare pe portarul Baloteştiului, în minutul 27 Copil a executat cornerul de pe stânga, Petre a urmărit o minge respinsă de gazde, a lobat portarul și apoi a împins mingea în poartă, 1-1. Până la pauză am mai notat doar şansa aceluiaşi Petre.

Imediat după reluare (min. 47) Petre a marcat din nou după ce în primă fază a șutat în blocaj, apoi Fildan a respins șutul lui Curtuiuș până la tânărul atacant care a făcut dubla. A fost o repriză în care arădenii s-au jucat cu ocaziile. Emoţiile unui nefericit egal s-au risipit în minutul 75: Andor i-a pasat lui Petre care l-a driblat pe Iordan în marginea careului și a marcat a treilea gol al partidei, 1-3. Adi Petre avea să facă meciul carierei, după ce în minutul 85 scoate un penalty, pe care tot el în transformă, ajungând astfel la al 17-lea ol stagional! Finalul mai aduce un gol, de data aceasta în poarta UTA-ei, marcator Ioniţă, 2-4. Trei puncte mari pentruarădeni, şi un careu de goluri pentru un atacant cu adevărat de calitate.

UTA: Miron – Polgar (David), Manea, Gligor, Burlă – Andor, Chindriș (Jorza), Tănase, Copil – Petre, Curtuiuș (Covaci). 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite