Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cu cât a fost amendat un agent economic din Sebiş pentru un teren plin de gunoaie care ardeau (VIDEO)

Garda de Mediu Arad a fost ieri la Sebiş, având în vedere că instituţia a fost informată de către ISU cu privire la un incendiu care a avut loc pe o suprafaţă de aproximativ două hectare de teren. În urma controlului, agentului economic care deţine terenul i-a fost aplicată o amendă consistentă.

Cu cât a fost amendat un agent economic din Sebiş pentru un teren plin de gunoaie care ardeau (VIDEO)
Comentează 0

„O echipa de comisari ai Gărzii Naționale de Mediu-Comisaritul Județean Arad s-a deplasat în data de 26.08.2021 în localitatea Sebiș în vederea stabilirii efectelor incendiului notificat de către ISU Arad, din data de 19.08.2021 și identificării proprietarului terenului.

Ajungând la amplasamentul menționat s-a constatat că incendiul care fusese stins în seara zilei de 19.08.2021 era din nou în desfășurare pe o suprafață de aprox. 1,5-2 ha, arzând deșeurile depozitate ilegal pe terenul aparținând unui agent economic din localitatea Sebiș.

A fost aplicată sancțiunea prevăzută de Legea 104/2011-privind calitatea aerului înconjurător, respectiv amendă în valoare de 15.000 lei”, scriu pe Facebook reprezentanţii Gărzii de Mediu Arad.

Intraţi AICI pentru VIDEO.

Sursa foto: Captură video Facebook Garda de Mediu Arad

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite