Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Şapte meciuri fără victorie: după un joc bun, UTA pierde două puncte pe terenul Craiovei

Seria meciurilor fără victorie continuă pentru Bătrâna Doamnă, care înregistrează în această seară a şaptea partidă fără victorie. Pe de altă parte, adversara sa, CSU Craiova lui Reghecampf, „se poate lăuda” şi ea cu şase meciuri consecutive pe care nu le-a putut câştiga.

Una peste alta, având în vedere cursul jocului, putem spune că UTA a pierdut în această seară două puncte pe Stadionul „Ion Oblemenco”, în faţa unei echipe a Craiovei care era de bătut, antrenorul Laszlo Balint şi elevii săi dovedindu-şi superioritatea în faţa trupei lui Reghe, un antrenor care s-a făcut remarcat în ultima vreme mai mult prin divorţul de Anamaria Prodan şi noua iubită pe care a lăsat-o însărcinată decât prin realizările echipei pe care o conduce în Bănie.

Şapte meciuri fără victorie: după un joc bun, UTA pierde două puncte pe terenul Craiovei
Comentează 0

În urma rezultatului de astăzi, Craiova urcă provizoriu pe locul al patrulea, cu 31 de puncte, iar cu 27 de puncte urcă şi ea provizoriu pe 8.

Dacă până pe la jumătatea primei reprize cele două echipe păreau că se tatonează, încetul cu încetul UTA a preluat conducerea ostilităţilor reuşind să-şi impună ritmul de joc. Din păcate a făcut-o în mod steril, arădenii fiind parcă prea visători atunci când au ajuns în faţa porţii lui Lazar. Prima ocazie a meciului a aparţinut Craiovei, Dan Nistor centrează din lovitură liberă, Papp reia cu capul dar trimite balonul pe lângă poartă. În minutul 23, Bătrâna Doamnă a avut o ocazie mult mai clară, în urma unei pase date de Dangubic în faţa porţii, însă Miculescu nu ajunge, iar scorul rămâne neschimbat. Un minut mai târziu, olandezul Ubbink, proaspătul posesor al unui cartonaş galben luat prosteşte, trage din afara careului, dar mingea nu nimereşte cadrul porţii. În minutul 26, este rândul juveţilor să tragă la poartă. Cîmpanu şutează de la distanță, dar mingea trece puțin peste transversală. În minutul 29, Miculescu se află din nou în faţa golului, dar tânărul decar urmărit de Gigi Becali trimite cu capul din șase metri, dar nu nimereşte cadrul porţii. Craiova răspunde abia în minutul 43. Koljic trage cu piciorul stâng din careu, dar balonul se duce peste poarta arădeană.

UTA a dominat şi repriza secundă, dar golul nu a venit

Bătrâna Doamnă a dominat şi repriza a doua, dar din păcate golul nu a venit, în ciuda unor ocazii mari pe care le-au avut Miculescu şi Hora, ultimul încasând un cartonaş roşu acordat direct de centralul Chivulete, în minutul 90+4, după un fault asupra lui Papp.

Seria ocaziilor de după pauză este deschisă de Benga, care trage din afara careului în minutul 47. Minutul 50 vine cu o ciocnire violentă între Erico și Koljic, partida fiind întreruptă minute bune. În minutul 66, UTA are din nou o ocazie. Ubbink trage din lovitură liberă, dar Lazar se opune deschiderii scorului. În minutul 71, David Miculescu recuperează o minge la 40 de metri de poarta oltenilor, scapă într-o poziţie ideală, avansează, dar trage prea devreme, tratând faza cu mare superficialitate. În minutul 85, o nouă mare ocazie pentru arădeni. Shlyakov centrează în faţa porţii, Hora pune pieptul, loveşte mingea care se duce însă peste poartă. În minutul 90+1, Miculescu are iar ocazia să înscrie, dar... iar nu reuşeşte, mingea trecând pe lângă poartă, astfel încât UTA îşi trece în cont doar unul dintre cele trei puncte puse în joc.

Echipele trimise pe teren

În cele ce urmează vă prezentăm echipele trimise în teren de cei doi principali, Laurențiu Reghecampf şi Laszlo Balint.

U. Craiova: Lazar – Căpățână, Screciu, Pap, Bancu (Vătăjelu) – Gustavo, Nistor (Roguljic), Vînă (Fedele) – A. Ivan, Koljic (Bairam), Câmpanu (Crețu). Rezerve: Rusu – Vlădoiu, Bălașa, Bairam, Vătăjelu, Crețu, M. Constantin, Fedele, Roguljic.

UTA: Iacob – Vukcevic, Erico, Benga, Shlyakov – Batha, Passaglia –Antal (Roger jr.), Ubbink (Medjimorec), Miculescu – Dangubic (Hora). Rezerve: Balauru – Medjimorec, Dima, Ilie, Bustea, Roger jr., Isac, Hora, Mercioiu.

Partida a fost arbitrată de Andrei Chivulete (la centru), Alexandru Cerei şi Andrei Constantinescu (la cele două tuşe), în timp ce Robert Avram a fost rezervă. Observatori au fost: Irina Mirt (FRF) şi Paul Mincu (LPF).

Foto: Arhiva

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite