Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Crişul i-a mai aplicat o corecţie Bătrânei Doamne. În plină perioadă în care peţitorii bat la porţile UTA-ei

Crişul i-a mai aplicat o corecţie Bătrânei Doamne. În plină perioadă în care peţitorii bat la porţile UTA-ei
Comentează 0

În plină periodă când peţitorii stau la uşă, oficialii UTA-ei preferă să joace unele amicale cu juniori, cu tineri de perspectivă, în loc să etaleze ce au mai bun în ogradă, că de viitor e timp. Dar, fiecare cu strategia lui. În condiţiile în care majoritatea fotbaliştilor din lotul primei echipe au rămas pe margine, UTA s-a vzut bătută de Ch. Criş Liderul Ligii a IV-a şi-a respectat blazonul, şi i-a aplicat Bătrânei Doamne încă un eşec în amicale. Modan şi Cigan au semnat reuşitele Crişului pentru 2-0, într-un joc în care totuşi junii UTA-ei au avut câteva şanse bune de a marca. În revanşa cu Ch. Criş, echipa din Liga a II-a a jucat în formula: Barna – Denis Lazăr, Roșca, Opriș, Curta – Jorza, Isac – Prună, Toma, Angelo Iuga – D. Popa, pus Cocean, Zamfir, Lezeu, Gruiescu şi Sabău.

„Cu siguranță, nu ne convine rezultatul, dar au fost și aspecte bune  în special pe parcursul primei reprize, încercăm să luăm partea pozitivă. În repriza a doua, am făcut și schimbări, am folosit și băieți aflați în probe, rămânem cu ce s-a întâmplat bun în prima repriză. Mai avem încă zece zile până la prima etapă și cel mai important este că avem tot lotul la dispoziție. Nu avem accidentați, băieții au făcut și azi un antrenament bun, cu un adversar peste nivelul ligii în care evoluează. Una peste alta, a fost un test important, am vrut să vedem și jucătorii care mai erau în probe, iar de acum înainte vom definitiva lotul”, a menționat antrenorul principal al UTA-ei, Cristian Todea.
.................................................................................

Şi dacă tot am vorbit de peţitori, pare tot mai sigură implicarea agentului Florin Manea şi a colaboratorilor săi la UTA. Conform sportarad.ro, primarul Aradului Gheorghe Falcă și-a reafirmat încă odată sprijinul pentru orice persoană sau societate comercială dispusă să finanțeze brandul numărul unul al orașului, dar l-a și convins pe Manea să accepte o componență a Consiliului Director al ONG-ului UTA echilibrată. Adică, trei membri din partea arădeană (două persoane din actuala conducere a clubului, plus un reprezentant al Primăriei cu drept de veto), plus alți trei reprezentanți din partea lui Florin Manea.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite