Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cristiano Ronaldo a intrat în Cartea Recordurilor şi şi-a recuperat numărul 7 la Manchester United

Cristiano Ronaldo a intrat în Cartea Recordurilor, după cele 111 goluri la națională.  Proaspăt transferat la Manchester United, unde numărul 7, care l-a făcut celebru era folosit de Edison Cavani, Ronaldo a reuşit şi să-şi recupereze numărul cu care a debutat la echipa engleză acum 18 ani, scrie digisport.ro.

Cristiano Ronaldo a intrat în Cartea Recordurilor şi şi-a recuperat numărul 7 la Manchester United
Comentează 0

CR7 a semnat o dublă împotriva Irlandei și a adus victoria echipei sale în meciul din preliminariile CM 2022. Cu cele 111 goluri înscrise la națională, Ronaldo a bătut recordul iranianului Ali Daei (109). Starul portughez a intrat în Cartea Recordurilor grație acestei performanțe și a primit și un certificat din partea Guinness World Records.

Intraţi AICI pentru detalii.

Ronaldo a întâmpinat o problemă la reîntoarcerea în Premier League: numărul său consacrat, 7, fusese deja folosit de către Edinson Cavani în noul sezon, mai exact în meciul cu Wolverhampton, iar conform regulilor campionatului englez, dacă un fotbalist a evoluat cu un număr pe spate în cel puțin un meci, acesta nu mai poate fi purtat de către altul, în cadrul aceluiași sezon, decât dacă purtătorul inițial s-a transferat în altă parte. Totuși, Manchester United a făcut o cerere către federația engleză pentru a face o excepție, iar oficialii au acceptat-o. La rândul său Cavani va prelua numărul cu care joacă la naționala Uruguayului, 21, eliberat recent după transferul lui Daniel James la Leeds United.

Intraţi AICI pentru detalii.

Sursa foto: looksport.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite