Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Masa bogaților are scaune prea mici pentru unii

Masa bogaților are scaune prea mici pentru unii
Comentează 2

Am urmărit meciul Ajax - Manchester United, finala Europa Ligue , meci disputat la Stockholm. Desi îmi place antrenorul Mourinho de pe vremea când antrena Realul, aseară , sentimentele mele radiau spre frumoasa echipă Ajax. Dar nu ajunge ca o echipă să fie frumoasă pentru a și câștiga. Aseară , în fața englezilor, Ajax-ul nu a avut nicio șansă, puteau juca  până astăzi și mânjii olandezi nu puteau penetra apărarea matematico-superelectronică a lui Manchester.
Dar....de Ajax vom mai auzi. Să ajungi în finala Europa Ligue cu jucători care nu depășesc 25 de ani nu e o performanță de ici de colo. Îmi vin în minte cuvintele preietenului meu Claudiu Tripa :  Avem un nou fenomen ” Viitorul” lui Gică Hagi?.
Vizionând finala de miercuri, vedeam o grămadă de miei buiaci ( în sensul bun al cuvântului), zburdând 75 de minute din 90 în jumătatea de teren a haitei de lupi a lui Mourinho. Cu ochii sticlind de viclenie, Podgba , Mata , Mitarian și ceilalți ” manchesteri” pândeau punctul culminant al ” strofocării” olandezilor și i-au ” haplit ” de două ori.
Ajax Amsterdam s-a așezat aseară la masa bogaților, dar de cîte  ori doreau să ducă tacâmul la gură, jucătorii lui Mourinho le dădeau peste mână. Și încă ceva , masa bogaților a avut scaune prea mici pentru olandezi.

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite