Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Crăciun Fericit! Cele mai interesate mesaje de Crăciun

MESAJE DE CRĂCIUN. Fie că sunt scrise din suflet, fie că sunt mesaje haioase preluate de pe internet, toţi ne bucurăm când telefonul ne anunţă că avem un mesaj nou. Cel mai adesea optăm să trimitem mai ales prietenilor mesaje sau sms-uri personalizate pentru fiecare amic în parte. Urări pentru sărbători de Crăciun prin care le transmitem celor dragi gândurile noastre bune sau de împăcare. Mesaje de Crăciun pentru mama, tata, frati, sora, iubit, iubita, sotie, sot, colegi, prieteni, profesoara, sef, soacra, familie si cei dragi.

Crăciun Fericit! Cele mai interesate mesaje de Crăciun
Comentează 0

MESAJE DE CRĂCIUN. Cele mai frumoase urări și sms-uri de Crăciun 2016 pentru persoanele dragi. Transmite-le un Crăciun fericit oamenilor care contează în viața ta.

Mesaje de Crăciun pentru prieteni

”Bună ziua, eu sunt Moşu’ / Cel cu nasu’ un pic cam roşu / Şi-am venit prin telefon / Nu pe uşă sau pe horn / Cu urări de fericire / Sănatate şi iubire! Crăciun Fericit!”

”Se zvoneşte că pe seară, cineva o să apară, pe furiş pe la balcon, pe fereastră sau pe horn, vine, vine Moş Crăciun să-ţi vestească un an bun!”

„Fie ca sărbătorile de anul acesta să vă umple sufletul de bucurie, încredere, speranţă şi iubire. Moşul să vă aducă cele mai dorite şi neaşteptate cadouri vouă şi celor apropiaţi.”

”Din lumina Sărbătoririi Naşterii Domnului şi din speranţă ce însoteşte Noul An, gânduri bune şi urări de sănătate, împliniri şi bucurii tuturor!”

MESAJE DE CRĂCIUN. „Crăciun plin de bucurii, căldură şi imaginaţie”.

”Un bătrânel cu chipul drag v-a călcat al casei prag. Să nu jigniţi , e Moş Crăciun şi vă aduce un an mai bun. Crăciun Fericit, dragi prieteni!”

„Sărbători fericite cu bucurii şi împliniri alături de cei dragi! Să vă găsească Moşul cu masa bogată şi sufletul curat, dragii mei colegi”.

”Moş Crăciun bate la uşă, scoate mâna din mănuşă şi vă dă din palma lui darurile cerului, lângă brad şi lângă foc să vă umple de noroc!”

”E sărbătoare! Bucură-te de pace, lumină si căldură alături de cei dragi tie. Dăruieşte din toata inima si deschide-ţi sufletul pentru a primi dragoste si fericire. Lasă-ti sufletul să renască si trăieste fiecare zi ca pe un dar nepretuit.”

Citeste mai mult pe realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite