Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cozmin Gușă: „Vasile Dâncu, pesediștii şi ... NESIMŢIREA!”

Vasile Dâncu a sugerat zilele trecute că victoriile PSD în câteva judeţe din Sud populate majoritar de asistaţi social sau de români uşor de manipulat din pricina pregătirii intelectuale precare, n-au mare relevanţă în lupta electorală naţională, nefiind îndestulătoare pentru câştigarea alegerilor. Orice sociolog începător ştie că acest lucru, dublat de faptul că un partid mai are şi-o conducere centrală NE-PRESTIGIOASĂ (ca să mă exprim eufemistic ;-) ), are de fapt o mare problemă de agregare a majorităţii cetăţenilor înspre susţinere, scrie analistul Cozmin Gușă pe Facebook.

Cozmin Gușă: „Vasile Dâncu, pesediștii şi ... NESIMŢIREA!”
Comentează 0

Şi totuşi, reacţia virulentă, NESIMŢITĂ (şi publică!), împotriva lui Vasile a câtorva lideri judeţeni "suspecţi" c-ar avea o pregătire similară cu electoratul lor local descris mai sus, spune tuturor celor interesaţi că PSD e încă foarte departe de o posibilă revenire. Reacţia normală a unor politicieni chiar fără pregătire, dar cu "scaun la cap", ar fi fost să-l invite pe cineva de talia lui Vasile Dancu şi să-l roage să le explice mai bine ce-a vrut să zică, să le "deseneze" eventual nişte soluţii fezabile de ieşire din această zonă "gri". Asta ar fi fost în mod clar o soluţie care-ar fi convins, pe de o parte, susţinătorii serioşi că PSD începe să se schimbe în bine, pe de altă parte, le-ar fi dat dureri de cap lui Klausica&Lucovid&Compania, care-ar fi putut pricepe că pesediștii se-apuca de treburi serioase, deci s-ar putea ca "galbejitzii" lor să aibă probleme la alegerile care vin, în condiţiile în care liberalii apar deja în poza publică şi "proshti şi hotzi".

Eeee, cum cei informaţi ştiu că asta este de fapt marea problemă "naţională", ei nu se mai miră că Vasile Dâncu este atacat în presă plătită din bugetul partidului, exact de către cei care-ar trebui să-l apere şi să-l convingă să se implice mai mult.

Marcele, aşa că n-ai ştiut că unii dintre colegii tăi îl vor înjura PUBLIC pe Dom' Profesor?!

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite