Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Coronavirusul a provocat amenzi de peste 24.000 de lei, la Arad

Autoritățile au demarat o serie de acțiuni de verificare a respectării măsurilor de protecție luate pentru combaterea coronavirusului. Într-o singură zi s-au aplicat amenzi de peste 24.000 de lei.

Coronavirusul a provocat amenzi de peste 24.000 de lei, la Arad
Comentează 0

Sub autoritatea Instituției Prefectului, începând cu data de 3 iulie, timp de două săptămâni, polițiști din cadrul I.P.J. Arad, jandarmi, polițiști locali, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcției Sanitar-Veterinare, Direcției de Sănătate Publică și cei de la Protecția Consumatorului vor desfășura, în sistem integrat, activități de verificare a respectării normelor legale impuse pe perioada stării de alertă în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, terase și cluburi în aer liber.

După primele activități desfășurate în acest sens, până în această dimineață, la nivelul județului nostru au fost verificate 76 de societăți comerciale, fiind aplicate 50 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 24.000 de lei.

,,Un operator economic a fost sancționat contravențional pentru organizarea de activități în spațiul public/privat/închis, 39 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea normelor la circulația rutieră și zece pentru fapte de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice. 

Astfel de activități vor avea loc și în perioada următoare, în vederea conștientizării tuturor cetățenilor cu privire la necesitatea respectării măsurilor de distanțare socială", susțin reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite