Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cornel Constantin Ciomâzgă  va susţine la Şiria o prelegere cu tema „Despre sănătate într-un veac al bolilor”

Scriitorul şi jurnalistul Cornel Constantin Ciomâzgă, vine la Şiria, pe 3 noiembrie, unde va ţine o prelegere cu tema: „Despre sănătate într-un veac al bolilor”.

Cornel Constantin Ciomâzgă  va susţine la Şiria o prelegere cu tema „Despre sănătate într-un veac al bolilor”
Comentează 0

Evenimentul va avea loc începând cu ora 18, la Castelul Bohuş, fiind organizat de Primăria şi Consiliul Local Şiria.

De menţionat că scriitorul Cornel Constantin Ciomâzgă, devenit psiholog ortodox, a anunţat recent pe Facebook că revine public, după o lungă perioadă de tăcere, prelegerea de la Şiria nefiind singulară.

Cornel Constantin Ciomâzgă a debutat în publicistică sub pseudonimul Cornel Cupşa. A studiat regie de teatru și film, apoi a continuat cu studii de psihologie și teologie. În 1990 a fost redactor la Zig-Zag, săptămânalul cu cel mai mare tiraj postrevoluționar, apoi redactor la săptămânalul Tinerama. În 1991 a a devenit redactor-șef al primului post de radio particular din România, Fun-Radio. Între 1992 și 1996 a fost director general la Radio Tinerama. Între 1992 și 2002 a fost director general și fondator al societății Romanian Advertising Media, iar între 1993 și 2003 a fost președintele Asociației Jurnaliștilor Europeni — filiala România. A fost profesor la facultatea de Jurnalistică din București. În 2001 a realizat primul curs de psihologie creștin-ortodoxă. În 1990 a realizat primul format de emisiune talk-show din România, urmând realizarea a peste 200 de emisiuni de talk-show radiofonic cu cele mai importante personalități ale vremii.


Scrie un comentariu

trimite