Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Copiii de la Grădinița și Şcoala Gimnazială Iacobini (comuna Brazii) l-au întâmpinat pe Moș Crăciun, cu poezii și cântece - FOTO şi VIDEO

În fiecare an, înainte de sărbătoarea Crăciunui, copiii de la Grădinița și Școala Gimnazială din Iacobini susțin în prezența părinților o serbare frumoasă dedicată Nașterii Mântuitorului nostru Iisus Hristos. Desigur că sunt implicate atât cadrele didactice, cât și copiii din clasele I – VIII și cei mai mici și mai drăgălași, copiii de grădiniță.

 Copiii de la Grădinița și Şcoala Gimnazială Iacobini (comuna  Brazii) l-au întâmpinat pe Moș Crăciun, cu poezii și cântece - FOTO şi VIDEO
Comentează 0

Directoarea Viorica Vesa, alături de educatoare, învătătoare și profesoare, pregătesc copiii de serbare, dar în același timp este realizat foarte frumos și decorul scenei, astfel încât să se creeze cu adevărat o atmosferă de Crăciun. De asemenea, ca de fiecare dată, este prezent și Moș Crăciun care ascultă poezioarele și cântecelele copiilor, fiind pregătit din timp cu daruri, pentru că în fiecare an  Primăria Brazii, respectiv primarul Nicușor Vesa și viceprimarul Dorin Cătană se îngrijesc ca fiecare copil să primească de la Moș Crăciun un dar. Totodată este de apreciat strădania cadrelor didactice de la Școala Gimnazială Iacobini pentru implicarea de care au dat dovadă și aici o amintim pe directoarea Viorica Vesa, dar și pe Raluca Hălmagean, Raluca Groza, Lenuța-Florica Gligor, Loredana Margea și Florentina Filimon.

Chiar dacă școala din Iacobini este situată într-o comună mică, iată că se vede de departe dragostea cadrelor didactice pentru copii și profesionalismul. La Școala Gimnazială din Iacobini se pregătesc atât copii din clasele primare, cât mai ales cei din clasele gimnaziale care vin din toată comuna, respectiv, Iacobini, Brazii, Secaș, Buceava, Șoimuș și Mădrigești. Școala dispune pe lângă vechiul corp de clădire și de un corp nou de clădire și o bază sportivă nouă, precum și de microbuz școlar care asigura transportul elevilor.

La eveniment au fost prezenți ca de fiecare dată primarul comunei, Nicușor Vesa și viceprimarul Dorin Cătană, iar primarul comunei Pleșcuța a fost prezent în calitate de părinte. Părinții copiilor au fost încântați de fiecare poezie și cântecel rostite dintr-o inimă curată de copil, pentru că ei copiii știu să aducă întotdeauna vestea bună într-un mod deosebit și gingaș.

Galerie foto (131)