Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

CONVERSAȚII CU REGELE MIHAI la Sala Ferdinand

CONVERSAȚII CU REGELE MIHAI la Sala Ferdinand
Comentează 0

Într-o sala Ferdinand cu adieri nostalgice de aristocrație princiară, plină ochi de doamne și domnițe (chiar dacă printre ei s-or mai fi strecurat și câțiva foști tovarăși), în după-amiaza zilei de joi, 11 aprilie, scriitorul și jurnalistul Stelian Tănase și-a lansat volumul de interviuri ”Conversații cu Regele Mihai”, apărut recent la Editura Corint. 

”Astăzi asistăm la o experiență multisenzorială. Volumul acesta, ”Conversații cu Regele Mihai” este dublat de imagini de arhivă care vin nu numai să ne introducă în atmosferă, vin pe de ală parte să și tușeze, să și accentueze mesajul transmis de interlocutorul domnului Stelian Tănase în acest volum. Și este un volum care poate fi analizat pe mai multe planuri”, a punctat pertinent jurnalistul Andrei Ando, făcând o documentată introducere în opera lui Stelian Tănase, ajuns, iată, la cea de a douăzeci și șasea carte.

După ce a răspuns cu amabilitate întrebărilor venite din partea publicului, în încheiere autorul a dat cu generozitate autografe.

Galerie foto (96)


Scrie un comentariu

trimite