Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Constantin Traian Igaș: “Prietenii Mureșului”, la a treia ediție

Constantin Traian Igaș: “Prietenii Mureșului”, la a treia ediție
Comentează 1

Senatorul Constantin Traian Igaș împreună cu Asociaţia Nautică “Port Arthur” organizează vineri, 1 iulie, a treia ediţie a expediţiei pe Mureş denumită “Prietenii Mureşului”.

“Expedițiile pe Mureș au fost începute de regretatul profesor Tiberiu Țiganu, continuate de Consiliul Județean Arad și preluate în ultimii trei ani de parteneriatul format din biroul meu parlamentar și cei de la Asociația Port Arthur. Prietenii Mureșului suntem toți cei care înțelegem importanța și potențialul acestui râu care străbate județul Arad”, declară senatorul de Arad, Constantin Traian Igaș.

Plecarea cu bărcile va fi la ora 8:30, traseul fiind Port Arthur - insula din dreptul localității Semlac, unde se va face o campare. La expediţie vor participa: primari și viceperimari ai localităţilor Frumușeni, Zăbrani, Semlac, Curtici, Pecica, Secusigiu, președintele CJA, Iustin Cionca, consilieri locali și județeni, dar şi prieteni şi colegi. Se vor alătura expediției și preoți din județ, care vor da binecuvântarea.

“Mureșul este darul lui Dumnezeu pentru Arad. Trecerea râului prin județul nostru descoperă frumuseți și bogății nebănuite. Cele peste 40 de insule între orașul Arad și Cenad, flora și fauna de neegalat încântă privirea și sufletul călătorului dornic de ieșirea din cotidian. În perioada următoare, împreună cu partenerul nostru, senatorul Constantin Traian Igaș, vom organiza o expoziție în memoria profesorului Tiberiu Țiganu, cel care se descria bolnav cronic și iremediabil de Mureș”, declară scriitorul Costin Ionel, reprezentant al asociației nautice “Port Arthur”.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite