Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Confesiunile bărbaților: 13 lucruri neobișnuite pe care bărbații le consideră atractive la o femeie

Bărbații au gusturi diferite în materie de femei și nu sunt arași de aceleași lucruri la o femeie. Pentru femei este destul de greu să își dea seama ce vor bărbații sau ce le place mai exact la o femeie. Iată câteva lucruri cărora bărbații nu le pot rezista.

Confesiunile bărbaților: 13 lucruri neobișnuite pe care bărbații le consideră atractive la o femeie
Comentează 1

1. Atunci când poartă ochelarii de vedere.

Deși tu l-ai putea considera un defect, ochelarii de vedere sunt pe placul bărbaților. Ei consideră că femeile care îi poartă sunt mult mai atractive și le oferă femeilor un aer inocent, ceea ce la place la nebunie.
2. Atunci când joacă jocuri video.

Bărbații adoră femeile care se joacă cu ei jocuri pe calculator sau pe playstation în loc să-și facă unghiile. În primul rând, această activitate îi apropie mai mult pe parteneri.
3. Atunci când ele fac primul pas.

Deși majoritatea femeilor cred că bărbații ar trebui să facă primul pas când vine vorba de o conversație sau de o abordare, bărbații preferă femeile care fac ele primul pas. Acest lucru îi atrage cu siguranță.
4. Atunci când poartă culoarea roz.

Poate că societatea ne-a educat să catalogăm femeile care poartă roz ca fiind pițipoance, însă bărbații nu au această mentalitate. Rozul purtat de o femeie le atrage imediat atenția.
5. Atunci când au o inteligență impresionantă.

Poate crezi că aspectul fizic contează cel mai mult. Ei bine, poate contează ca o primă impresie, însă bărbații pun mai mult accent pe mentalitatea unei femei și pe inteligență. Apreciază mai mult o femeie cu care au ce să vorbească decât o femeie care este doar frumoasă.
6. Atunci când au tatuaje.

Și de această dată societatea ne-a învățat să judecăm oamenii după felul în care arată. Tatuajele reprezintă o formă de artă și bărbații adoră femeile cu tatuaje. Nu trebuie neapărat să fie ceva mare, însă să fie ceva pe care-l poate vedea el în momentele intime.
7. Atunci când au o siluetă feminină.

Nu te gândi că trebui să fi trasă prin inel ca să fii atractivă. Bărbații preferă femeile cu forme, dar care au o siluetă plăcută.
8. Atunci când lasă loc imaginației.

Bărbaților le place să aibă permanent contact vizual cu partenerele lor. Poate că ai observat că partenerul tău te privește în timp ce te schimbi sau când te dezbraci, ei bine, acest lucru se întâmplă pentru că bărbaților le place la nebunie să-și vadă iubitele pe jumătate dezbrăcate.
9. Atunci când au o gramatică perfectă.

DA! Gramatica este atractivă. Nici un bărbat nu-și dorește alături o femeie care nu știe să vorbească corect din punct de vedere gramatical.
10. Atunci când au o manichiură îngrijită.

Deși nu ai crede, bărbații sunt și ei atenți la detalii și se uită la unghiile femeilor. O manichiură îngrijită este atractivă în opinia bărbaților pentru că este o dovadă că femeia respectivă este îngrijită.
11. Atunci când sunt creative.

Dacă relația a avansat și s-a ajuns la un moment intim, bărbații preferă ca femeia de lângă ei să aibă imaginație. Își doresc să preia din când în când ea inițiativa și să vină mereu cu lucruri noi.
12. Atunci când conduc.

Poate că este absurd, dar numai gândul la o femeie care se află la volan îi excită pe bărbați. Aceștia adoră femeile care conduc și se descurcă de minune în trafic.
13. Atunci când poartă haine masculine.

Orice bărbat consideră că o femeie este atractivă atunci când îi poartă hainele. Fie că este vorba despre o pereche de pantaloni sau de un tricoul larg pe care-l poartă ca rochie, bărbații nu pot rămâne indiferenți acestei imagini.

Sursa: estisuperba.ro


Scrie un comentariu

trimite