Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Condiții de secol XXI într-o clădire din secolul XIX (FOTO)

Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean Arad, până la construirea noului Complex Matern-Pediatrie, spațiile actuale ale secțiilor de Obstetrică Ginecologie și Neonatologie trebuie să asigure condiții cât mai bune pentru paciente. Iustin Cionca susţine că aceasta este logica investițiilor făcute la Terapie  Intensivă, la sala de operații și la Laboratorul de Microbiologie.

Condiții de secol XXI într-o clădire din secolul XIX (FOTO)
Comentează 0

„Aceste spatii au intrat în secolul XXI, într-o clădire din secolul XIX. Știu că sunt multe alte secții care au nevoie de modernizare, de aceea și construim un spital nou.

Nu putem rezolva peste noapte toate nevoile Spitalului Județean, dar lucrăm sistematic, cu fonduri europene, naționale și locale, pentru clădiri noi și aparatură modernă în majoritatea secțiilor.

Suntem în perioada celor mai mari investiții făcute de Consiliul Județean Arad în Spital, iar rezultatele sunt foarte vizibile.

La secțiile modernizate acum au contribuit compania FCC și Asociația Cetatea Voluntarilor, cărora le mulțumesc!”, scrie pe Facebook Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.

Sursa foto: Facebook Iustin Cionca

Galerie foto (12)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite