Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Concurs ocupare posturi vacante la DDAC

Concurs ocupare posturi vacante la DDAC
Comentează 1

Direcţia de Dezvoltare şi Asistenţă Comunitară Arad organizează concurs în data de 19.01.2016 ora 10, proba scrisă şi în data de 21.01.2016, orele 10, proba interviu, la sediul instituţiei din Arad, str. Calea Radnei, nr. 250, în vederea ocupării, pe perioadă nedeterminată, a funcţiei publice de execuţie vacante de consilier juridic, clasa I, grad profesional asistent la Compartimentul Juridic, a funcţiei publice de execuţie vacante de consilier, clasa I, grad profesional debutant la Serviciul Contabilitate - buget-salarizare şi a funcţiei publice de execuţie vacante de consilier, clasa I, grad profesional debutant la Compartimentul Achiziţii Publice.    

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea 188/1999-privind Statutul funcţionarilor publici, r2, cu modificările şi completările ulterioare.

Dosarele de înscriere se depun în termen de 20 de zile de la data publicării anunţului în Monitorul Oficial al României, partea a III-a.    

Condiţiile de participare la concurs, bibliografia, conţinutul dosarului profesional de înscriere la concurs şi data limită de depunere a dosarelor de înscriere la concurs se afişează la sediul instituţiei  şi pe site - ul instituţiei www. ddacarad.ro

        Relaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0257/220212.

DIRECTOR  GENERAL,

OANA PÂRVULESCU

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite