Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Concert SoNoRo Conac la Colegiul Național Moise Nicoară

Concert SoNoRo Conac la Colegiul Național Moise Nicoară
Comentează 0

Centrul Municipal de Cultură invită publicul arădean la un eveniment de excepție, organizat în premieră la Arad.

Cea de-a treia ediție a proiectului SoNoRo Conac - seria de 12 concerte de muzică de cameră ce se desfășoară în clădiri de patrimoniu din mai multe regiuni ale României - se va desfășura în perioada iulie – septembrie 2015.

În cadrul acestei ediții, unul dintre cele 12 concerte din cadrul SoNoRo Conac se va desfășura în Arad, la Colegiul National Moise Nicoară.  

Acest concert va avea loc în data de 11 septembrie 2015 la Colegiul Național Moise Nicoară din Arad, de la ora 19, și se va bucura de prezența a patru muzicieni de renume internațional, cunoscuți ai unor mari scene ale lumii. Aceștia sunt violistul și directorul Festivalului SoNoRo Răzvan Popovici, violonistul român Vlad Stănculeasă, în prezent solist al Orchestrei Naționale din Goteborg, violistul de origine română Christian Naș și violoncelistul german de origine română Valentin Răduțiu.

Programul acestui concert va conține lucrări ale unor importanți compozitori precum George Enescu, Ludwig van Beethoven, Jean Sibelius, Béla Bartók sau György Ligeti.

Intrarea este liberă, iar accesul doritorilor se face pe bază de invitație, în funcție de locurile disponibile.

La finalul concertului, publicul va putea lua parte, alături de muziceni la un mic cocktail oferit de către SoNoRo și Centrul Municipal de Cultură.

Concertul SoNoRo Conac de la Colegiul National Moise Nicoară din Arad este un preambul al celui ce va avea loc în luna noiembrie, în cadrul Festivalului Internațional de Muzică de Cameră SoNoRo, ajuns pentru prima oară la Arad. Astfel, prin concertul SoNoRo Conac, avem ocazia să prezentăm proiectul SoNoRo publicului din Arad ceea ce poate fi benefic pentru un impact cat mai mare în luna noiembrie.

Centrul Municipal de Cultură din Arad este unul dintre partenerii principali ai Festivalului SoNoRo. 

C. P.


Scrie un comentariu

trimite