Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Concediată de la un salon de masaj, dar pusă de PSD şefă la Şantierul Naval 2 Mai

Șefa femeilor PSD din Călărași, fostă angajată la un salon de masaj, a fost numită de PSD șefă la Şantierul Naval 2 Mai. Marinela Voivozeanu a dezvăluit culisele acestei numiri într-un interviu pentru Libertatea, scrie politicmedia.ro.

Concediată de la un salon de masaj, dar pusă de PSD şefă la Şantierul Naval 2 Mai
Comentează 0

„N-am ştiut nimic. Nici nu m-a întrebat cineva. Numirea era deja făcută când am aflat. Eu nu ştiu ce înseamnă activitatea şantierului naval şi de asta am spus că este posibil nici să nu dau curs acestei propuneri. Nu mă disculp….Eu știu ce sunt și cum sunt.

Eu ştiam că CV-ul meu a plecat către Bucureşti. Şi, încă o dată, nu e doar CV-ul meu, ci şi al altor colegi de aici, din Călăraşi. Şi nu se întâmplă doar în Călăraşi această promovare a tinerilor sau a oamenilor care sunt angrenaţi în munca de partid. Ci peste tot în ţară!

Dar nu sunt singura! Nu numai Călăraşiul face aşa. Toate organizaţiile din ţară propun oameni din teritoriu pentru a fi promovaţi în consilii de administraţie sau unde se poate: ministru-secretar de stat, secretar de stat etc. Deci, dumnealui (Vasile Iliuţă, n.r.) a plecat cu nişte CV-uri la Bucureşti. Nu doar cu al meu. Şi după aceea am fost selectată…”, spune Marinela Voivozeanu într-un interviu pentru Libertatea.

Pentru mai multe detalii intraţi AICI şi AICI.

Sursa foto: politicmedia.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite