Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Comunicat rezultate Miss Pecica 2023

Comunicat rezultate Miss Pecica 2023
Comentează 0

La sfârșitul săptămânii trecute a avut loc concursul de frumusețe Miss Pecica, care a debutat în cadrul evenimentului Zilele orașului Pecica, locația fiind Piața Regele Mihai I.Proiectul este organizat în fiecare an, de Primăria orașului Pecica în parteneriat cu Angels Events și Angels Organization.

 Vestimentația concurentelor a fost asigurată de magazinul Vlady's Fashion, machiajul a fost realizat de echipa coordonată de Diana Redei Cauțun și Alexandra Bianca Mariș, cu sprijinul Melisei Mihuta; și a Mădălinei Todea, iar coafura a fost realizată de Marina Palcu cu sprijinul Petronelei Covaci.

Membrii juriului au fost: Prof. Mălina Ianoș din partea Liceului Teoretic Gheorghe Lazăr; Prof. Alexandru Zaharia din partea Primăriei Pecica; D-na Marinela Danicsko din partea Consiliului Local Pecica; Alesia Gorgan Miss Pecica 2022 si Miss Arad 2022; Ioana Hotaran- Miss România Supranational 2023; Georgiana Neamțu- REMAX Dynamic; Iulia Dobra- REMAX Dynamic; Casandra Contora- Fotograf oficial Miss Pecica; Marina Palcu- hairstilist oficial Miss Pecica; Petronela Covaci- hairstilist Eria beauty Salon din incinta Atrium Mall; Melisa Mihuta- make-up artist; Madalina Todea- make-up artist. Prezentatorul evenimentului a fost Zoltan Lovas.

Câștigătoarele premiilor ediției au fost:

Premiul de debut- Amalia Macavei

Premiul de Simpatie- Aida Mărcuș

Premiul de fotogenie – Noemi Țic

Premiul de popularitate – Antonia Pop

Premiul de eleganță- Rebeca Ciobotaru

Premiul de perspicacitate – Denisa Coșulea

Miss Glam Hair- Melisa Șofrone

Miss Beauty- Manuela Totîlcă

Miss HNI- Amalia Asaftei

Miss REMAX Dynamic Arad- Denisa Corchiș

Premiul special al juriului- Iulia Baltă

Locul III- Amalia Asaftei

Locul II- Denisa Coșulea

Miss Pecica 2023- Raluca Ciobotaru

Câștigătoarea ediției s-a calificat în finala concursului Miss Arad 2023, care va avea loc în luna august la Vechiul Cazinou din Arad.

Fotografii realizate de Casandra Contora.

Galerie foto (21)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite