Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Comunicat al Asociației Suporter Club UTA

Comunicat al Asociației Suporter Club UTA
Comentează 0

 

Din prima zi a existenţei sale, Suporter Club UTA, a avut ca obiectiv primordial apărarea bunului nume al clubului fondat în 1945 de către Baronul Francisc Neuman. Întotdeauna am pus onoarea clubului nostru mai presus de rezultatul sportiv sau de aspectul economic. Tocmai de aceea suntem consternaţi de informaţia care circulă acum în toată mass media românească, aceea că oficiali ai Campioanei Provinciei sunt acuzaţi de complicitate la dare de mită. Simţim cu toţii această situaţie ca un atac la cel mai de preţ bun al clubului nostru: onoarea şi bunul nume!

Am luat cunoștință de poziția conducerii clubului și susținem demersurile de a-și apăra onoarea dar în același timp ne exprimăm îngrijorarea că suspiciunile declanșate de această anchetă pot pune în umbră imaginea clubului UTA. De aceea, așteptăm de la organele de anchetă un maxim de profesionalism și rapiditate în soluționarea acestui caz deoarece prejudiciile de imagine aflate în joc sunt considerabile. Până atunci rugăm opinia publică arădeană să dea dovadă de calm și responsabilitate deoarece respectarea prezumției de nevinovăție are în această situație și rolul de a asigura un cadrul normal (pe cât este el posibil în această situație) pentru funcționarea clubului.

În încheiere dorim să afirmăm clar şi răspicat: ca suporteri suntem primii care manifestăm toleranţă 0 faţă de orice încercări de trişare a rezultatului sportiv. Blaturile, actele de corupţie, încălcarea regulamentelor sunt subiecte tabu pentru Suporter Club UTA. Ne interesează ca echipa noastră să aibă succes exclusiv prin mijloace corecte şi onorabile.

Pentru noi doar UTA contează!

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite