Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Comisia de anchetă: Băsescu și Boc au fraudat alegerile prezidențiale din 2009

Potrivit raportului Comisiei de anchetă din Parlament, Traian Băsescu și Emil Boc ar fi întreprins acțiuni de natură să schimbe rezultatul alegerilor prezidențiale din 2009, cu implicarea SRI și a DNA. Liberalii prezenți nu au fost, însă, de acord cu această concluzie și reclamă că PSD încearcă să impună acest punct de vedere, chiar dacă în urma anchetei nu ar fi reieșit că alegerile au fost fraudate. 

Comisia de anchetă: Băsescu și Boc au fraudat alegerile prezidențiale din 2009
Comentează 0

Raportul va ajunge la conducerea celor două Camere. Birourile Permanente trebuie să stabilească o ședință de plen în care să se valideze documentul.

Membrii PNL din Comisia de anchetă privind alegerile prezidențiale din 2009 au luat decizia de a se retrage și de a nu participa la votul final al raportului, a anunțat deputatul liberal Daniel Fenechiu.

"Motivele retragerii sunt cât se poate de clare. Astăzi, majoritatea PSD+ALDE a venit cu un raport pe care nu vrea să-l discute și pe care să-l supună la vot, neținând cont de solicitarea noastră de a se discuta punct cu punct fiecare element al concluziei și să amânăm adoptarea raportului pentru mâine, pentru ca noi să exprimăm în scris lucrurile cu care nu suntem de acord", a explicat Fenechiu.

Citeste mai mult pe realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite