Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Combinația ”rusească” a deschis poarta Chindiei

Combinația ”rusească” a deschis poarta Chindiei
Comentează 0

Au fost două faze asemănătoare .

Prima, cea din minutul 52 în care  care  glezna controlată a lui Ciprian Rus a dirijat mingea spre ”motorașul” Rusu, al cărui și mai controlat rist interior a proiectat mingea în plasa porții apărată bine ( poate cel mai exact comentariu al lui Ioan Viorel , crainicul tv) de Aioani.

A doua s-a derulat în minutul 71, când aceeași gleznă a  aceluiași Ciprian Rus îl servește pe nu pe Rusu ci pe Ursu. Acesta pătrunde în careu , dar mingea din șutul Ursului îl întâlnește pe același bun apărător al buturilor oaspete, Aioani.

UTA  a jucat astăzi închegat. Aiurea au fost doar câteva pase trimise direct la adversar, mai ales în prima repriză și ,de asemenea, încăpățânarea de se juca cu mingi înalte, la care jucătorii arădeni ajungeau cu capul doar la umerii târgoviștenilor.

În rest ,elevii lui Balint au știut ce vor. Doar Gyuszi a cam bâlbâit-o la schimbări, încrâncenându-se să-l țină în teren pe Morar. La fel de încrâncenat a fost și Ioan Viorel, crainicul transmisiei televizate în susținerea lui, că Morar a jucat în spatele lui Cipri Rus. De fapt, Morar nu a jucat nicăieri, în schimb dăruirea ”căpitanului” a fost exemplară.

Nu pot să tac, să nu vorbesc despre acest Viorel pentru că în cap îmi tot sună ” Buștea, Buștea, Buștea”... Sunat probabil de colegii de transmisie, Viorel s-a autocorectat mult mai târziu, dar  l-a văzut tot pe ” Buștea” accidentat în spatele propriei porți , unde era de fapt Benga.

 În fine. UTA ne-a adus bucuria primei victorii de la promovare, cu ea totodată și trei puncte extrem de valoroase în ” înghesuiala”  din mijlocul clasamentului și să nu uit, UTA a lansat deja o propunere pentru lotul național de tineret, Daniel Rusu.

Forța UTA !

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite