Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Combinaţia care îţi curăţă plămânii de nicotină

Combinaţia care îţi curăţă plămânii de nicotină
Comentează 0

Unor fumători le este imposibil să se lase de acest viciu care le pune viaţa în pericol, însă specialiştii recomandă consumul anumitor alimente care îi pot ajuta să elimine substanţele nocive din organism.

Printre cele mai eficiente alimente împotriva efectelor fumatului sunt ceapa, usturoiul, ghimbirul şi turmericul (curcuma).

Curcuma cu efect antibacterian, antiviral şi anticancerigen conţine, de asemenea o mare varietate de acizi graşi omega-3 şi este recomandată pentru fumători şi nu numai, să se consume zi de zi.

Ingredientele amestecului care vă va curăţa plămânii: 1 kilogram de ceapă, 1 litru de apă,  250 de grame de zahăr brun,  2 linguri de turmeric, 1 rădăcină de ghimbir decojita (de mărime mică).

Mod de preparare: Se adăugă zahărul şi apa într-o cratiţă şi se amestecă până când se topeşte zahărul. Se adăugă ceapă tocată, ghimbirul şi turmericul. Se aduce apa la temperatura de fierbere, apoi se reduce focul şi se fierbe până când lichidul este redus până la jumătate din cantitatea iniţială. Se strecoară amestecul şi se toarnă într-un borcan de sticlă cu capac. Se păstrează în frigider. Se vor administra două linguri dimineaţa înainte de micul dejun şi două linguri seară înainte de cină.

sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide