Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cluburile Lions Arad, Lions Arad 2007 și Asociația Nevăzătorilor au inaugurat Centrul de training în masaj

Cluburile Lions Arad, Lions Arad 2007 și Asociația Nevăzătorilor au inaugurat Centrul de training în  masaj
Comentează 0

    Centrul de training în masaj a fost realizat cu scopul de a  crea un centru pilot de integrare pe piața muncii pentru persoanele cu dizabilități de vedere, unde acestea să fie pregătite pentru a ocupa un loc de muncă și a fi integrate complet în societate.
     Investiția a fost realizată cu finanțarea cluburilor Lions Arad și Lions Arad 2007 și cu sprijinul  Lions Clubs International Foundation prin acordarea unui grant, în spațiul alocat asociației de către Primăria Municipiului Arad din str. Unirii nr.10, și este o continuare a finanțării altor lucrări din incinta sediului cât și a dotării  de-a lungul timpului cu diferite materiale asistive, imprimantă și manuale în Braille, etc.
    Cluburile Lions din Arad  desfășoară activități în slujba comunității arădene de mai bine de douăzeci de ani, pe principalele arii de acțiune: vedere, diabet, foamete, mediu, cancer pediatric. Nu în ultimul rând cluburile Lions au contribuit la dotarea sistemului sanitar arădean prin donații de echipamente, ultimele fiind un PCR real time împreună cu Consiliul Județean Arad și un spectometru pentru secția Pneumologie II a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.

Galerie foto (43)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite