Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Medalii prețioase la competițiile naționale și internaționale pentru Clubul Sportiv Basti Box

Clubul Sportiv Basti Box din Salonta, club din care fac parte și câțiva pugiliști arădeni a obținut o serie de medalii prețioase la competițiile naționale și internaționale, competiții desfășurate în prima perioadă a lunilor septembrie și octombrie.

Medalii prețioase la competițiile naționale și internaționale pentru Clubul Sportiv Basti Box
Comentează 0

Să începem seria cu turneul  internațional de la Debica- Polonia  desfășurat la mijlocul lunii septembrie, turneu la care printre cei șapte concurenți români s-au numărat și arădenii  Andrei Marcu la 60  kg  și Cosmin Neagu la 67 elită.

Meciul disputat de Cosmin a fost declarat ca cel mai spectaculos al Galei, iar Andrei Marcu a obținut titlul de cel mai tehnic boxer al turneului. Antrenorii celor doi arădeni sunt Marcel Rus, respectiv, Marius Tătar.

În perioada 5-10 septembrie, la Năvodari , s-a desfășurat Campionatul Național  de box  feminin. Clubul Basti Box a participat cu patru pugiliste: Rahela Covaci la 48 kg cadeți, Emilia Tatu la 75 kg juniori, Daniela Gabor la 52 kg tineret și Roxana Hamza la 52 elită. Dintre cele 4 ,Emilia Tatu, 75 kg juniori, a devenit campioană națională, iar Roxana Hamza a cucerit titlul de campioană la 52 kg elită

În perioada 03.10-07.10.2023 la Brăila s a desfășurat campionatul national de juniori. C S Basti Box a fost reprezentat de către sportivul Marcu Andrei la categoria 60 kg juniori. În semifinalele campionatului, Andrei, după un meci strâns cu decizie împărțită a obținut medalia de Bronz.

În urma deciziei antrenorilor de la lotul national de juniori , Andrei Marcu a fost din nou convocat la lot in vederea participării cu succes la campionatul balcanic de juniori și tineret care se va desfășura in perioada 18-29.10.2023 localitatea Ramnicu Vâlcea. Andrei Marcu a fost însoțit de către antrenorul voluntar Tatar Marius. În perioada 06.10.-09.10.2023 sportivii Tatu Emilia 75 kg juniori, Dumitru Marius 57 kg tineret și Onuta Marian 67 kg au participat la Cupa Eger in Ungaria.

Sportivii au fost însoțiți de către instructor sportiv Brad Gheorghe și au obținut medalie de aur prin Dumitru Marius la 57 kg tineret, argint prin Tatu Emilia 75 kg juniori și Onuță Marian 67 kg tineret a obținut argint 

Dorim să mulțumim încă odată tuturor sponsorilor și partenerilor din presă pentru susținerea acestor rezultate.

Galerie foto (5)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite