Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Clădirea Preparandiei găzduiește cea de-a patra ediție a școlii de vară „Vara de ar.te“

Centrul Municipal de Cultură Arad în colaborare cu Colegiul Național de Arte „Sabin Drăgoi“ va organiza a IV-a ediție a școlii de vară „Școala de ar.te“, un program special pregătit pentru vacanță, care se adresează copiilor și elevilor. Astfel, a patra ediție a programului „Vara de ar.te“ va avea loc în perioada 1 iulie 2019 – 31 august 2019, în Clădirea Preparandiei, din municipiul Arad, strada Preparandiei, nr. 13.

Clădirea Preparandiei găzduiește cea de-a patra ediție a școlii de vară „Vara de ar.te“
Comentează 0

În cadrul școlii de vară, participanții vor putea să se participe la trei ateliere, care vor avea loc în zilele de luni, marți și miercuri, între orele 9.00 – 11.00 și 11.00 – 13.00, astfel: modelaj/bijuterii (prof. Natalia Bianca Hociung), arte decorative (Anamaria Rut Kremer) și pictură/desen (prof. Dorothea Ștefania Căilean).

Începând cu data de 11 iulie, în zilele de joi și vineri, între orele 10.00 și 13.00, vor avea loc cursuri de pian/orgă cu prof. Marinela Tudoran și Monica Tebuie.

Atelierele se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 6-14 ani, iar participarea la acestea este gratuită, fiind necesară înscrierea.

Înscrierile se pot face  la secretariatul Centrului Municipal de Cultură, situat pe Bulevardul Revoluției nr. 97, etaj 1, iar informații suplimentare se pot obține la tel: 0371/501072. 

Prima ediție a școlii de vară „Vara de ar.te“ a avut loc în 2015, iar de atunci, în fiecare an, zeci de copii și elevi au avut ocazia să participa la atelierele organizate.

În fiecare an, organizatorii propun ateliere atractive pentru elevii care care se vor afla în Arad în perioada estivală.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite